Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-10-08, 12:13   #18 Αρχή
Freeman
I live my own script...
 
Το avatar του χρήστη Freeman
 
Εγγραφή: 05-06-2006
Περιοχή: In a storyline..
Ηλικία: 45
Μηνύματα: 6.500
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Freeman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Freeman Send a message via Skype™ to Freeman
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maRtina Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι κατσε τωρα παει αλλου , αλλο καποιος που εκανε τις βρωμιες του και αποκτησε τοσα λεφτα ή καποιος βουλευτης που τα ξύνει και παιρνει 6,5 χιλιαρικα το μηνα και αλλο να τα χασει καποιος που μπορει να παλευε χρονια για να αποκτησει αυτα τα λεφτα και ξαφνικα ...να τα χανει ...εδω εγω που εχω πολυ λιγοτερα και τα κλαιω στη σκεψη να τα χασω , φαντασου αυτος?
Άμα τα έχει στο χρηματιστήριο θα τα χάσει. Άμα τα έχει καταθέσεις δέν θα τα χάσει. simple. άμα τα έχει χρηματιστήριο τότε είναι εις γνώση του το ρίσκο. Άν είναι χρήματα μιάς ζωής τα έχει χρηματιστήριο είναι επιλογή του και ρίσκο του. Οπότε κλάιν. Με ενδιαφέρουν σημαντικότερα πράγματα που ΔΕΝ είναι επιλογή μου. Το πετρέλαιο και η ακρίβεια π.χ.!!! :frock: Οπότε να μήν με ζαλίζει άλλο τον έρωτα με μαλακίες η τιβί και τα μμε. (Πάνε να περάσουν στην σκιά των ψιλών γραμμάτων πάλι την ακρίβεια του πετρελαίου θέρμανσης φέτος, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι φθηνότερο!!!! )

Οπότε φτάνει λοιπόν με τις τράπεζες και τις μαλακίες. Έχεις καταθέσεις; Πάνε Δευτέρα πρωί και κάντα ανάλυψη και χώστα μέσα στην ντουλάπα σου μέχρι να περάσει η κρίση. Ορίστε. Δέν θα τα χάσεις.
__________________

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 18-10-08 στις 12:16.
Ο χρήστης Freeman δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση