Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-10-08, 14:12   #272 Αρχή
pastoula
υπόθετο

Το avatar του χρήστη pastoula

Περιοχή: Σεϊχέλες
Προεπιλογή

Μαντόνα: Μου έλεγε ότι μοιάζω με γιαγιά

Ολόκληρο φάκελο με περιστατικά που αποδεικνύουν πως ο Γκάι Ρίτσι φερόταν άσχημα στη γυναίκα του συντάσσουν οι δικηγόροι της Μαντόνα.

Η ντίβα της ποπ ισχυρίζεται πως ο σύζυγός της ήταν σκληρός απέναντί της, την έβριζε και τη μείωνε μπροστά σε κόσμο. Ανάμεσά τους και ένα σχόλιο που είχε κάνει με αφορμή την εμφάνισή της στην περιοδεία της πως «μοιάζει με γιαγιά σε σύγκριση με τους χορευτές που την πλαισιώνουν». Οι δικηγόροι της ισχυρίζονται πως όλα αυτά τα σχόλια καταρράκωναν την πελάτισσά τους και την απομόνωσαν από τον Γκάι Ρίτσι.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε, όταν η Μαντόνα άρχισε να πλησιάζει τα 50, καθώς ο σύζυγός της δεν μπόρεσε ποτέ, όπως θα αναφερθεί στο δικαστήριο, να την κάνει να πιστέψει πως δεν έχει σημασία η διαφορά ηλικίας τους.

Τα όσα έχουν διαρρεύσει, έχουν προκαλέσει έκπληξη στους ρεπόρτερ των ξένων μέσων ενημέρωσης, που μέχρι τώρα γνώριζαν ότι το «πάνω χέρι» στη σχέση είχε η Μαντόνα.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του Γκάι Ρίτσι, χαρακτήρισε τη Μαντόνα «τέρας» με αφορμή το γεγονός ότι αποκάλεσε «συναισθηματικά καθυστερημένο» το γιο του, αλλά και το ότι θέλει να πάρει τα παιδιά στη Νέα Υόρκη μαζί της.

Θέλει παιδί με τον Ροντρίγκεζ η Μαντόνα

Ένα παιδί με το νέο άντρα της ζωής της θέλει η Μαντόνα, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Οι εφημερίδες όχι μόνο θεωρούν δεδομένη τη σχέση της Μαντόνα με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ αλλά υποστηρίζουν πως ήδη το ζευγάρι έχει αρχίσει να σχεδιάζει το κοινό του μέλλον και να σκοπεύει να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί παρά τα 50 της χρόνια!

Η Μαντόνα και ο Ροντρίγκεζ, πρόκειται να επισημοποιήσουν δημόσια τη σχέση τους, υποστηρίζουν οι εφημερίδες, μέσα στους επόμενους μήνες. Εκτός απ’ όλα τα άλλα το ζευγάρι ενώνει και η αγάπη του για την Καμπάλα, με τον αστέρα του μπέιζμπολ να δηλώνει πως θέλει να τη διαδώσει παντού.

Σκοπεύει μάλιστα να την ακολουθήσει και σε ένα πνευματικό ταξίδι στο Μαλάουι μετά τη λήξη της περιοδείας της. Στη διάρκεια του ταξιδιού η τραγουδίστρια θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδί.

Την ίδια ώρα αναφέρεται πως η Μαντόνα έχει αρχίσει να ξανασκέφτεται την πιθανότητα να μείνει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, καθώς δεν θέλει να στερήσει από τα παιδιά της τον πατέρα τους.

«Ο Ντέιβιντ θα ήταν καλύτερα στο Μαλάουι»

Σε αυτή τη δήλωση προέβη ο Γιοχάνε Μπάντα, ο βιολογικός πατέρας του υιοθετημένου παιδιού της Μαντόνα, στο άκουσμα της είδησης του διαζυγίου της με τον Γκάι Ρίτσι.

Ο μπαμπάς του Ντέιβιντ, εξακολουθεί να βρίσκεται στο Μαλάουι, όμως τώρα έχει ξαναπαντρευτεί και έχει μία νέα οικογένεια. Οικονομικά δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση από πριν, αλλά πιστεύει πως ακόμη και με τα λιγοστά χρήματα που έχει ο γιος του Ντέιβιντ θα μπορούσε να ζήσει καλύτερα.

«Είμαι ακόμη ένας φτωχός αγρότης χωρίς τίποτα να προσφέρω, όμως ίσως να ήταν καλύτερα εάν ερχόταν πίσω σε εμάς», ανέφερε ο Γιοχάνε Μπαντα.

Ο 34χρονος Αφρικανός, κρατούσε στο χέρι μία από τις τελευταίες φωτογραφίες του γιου του από το ταξίδι της Μαντόνα στην Αθήνα και σύμφωνα με τα όσα λέει, ο μικρός δεν μοιάζει ευτυχισμένος. «Είναι μόλις τριών χρονών και έχει περάσει πολλά. Αυτό που του συμβαίνει είναι τρομερό.»

Ο Μπάντα είχε αφήσει το γιο του σε Ορφανοτροφείο του Μαλάουι όταν ο μικρός ήταν μόλις εφτά εβδομάδων και ενώ η μητέρα του είχε πεθάνει από επιπλοκές στη γέννα. Ο πατέρας του φοβόταν πως δεν θα μπορούσε να τον φροντίσει και τον έδωσε για υιοθεσία. Όταν η Μαντόνα ζήτησε να τον υιοθετήσει υποσχέθηκε στον πατέρα του ότι ο Ντέιβιντ θα ζήσει μία καλή ζωή.

«Οδυσσέας» ο Μπραντ Πιτ

Μετά το ρόλο του «Αχιλλέα» στην κινηματογραφική «Τροία» του 2004, ο Μπραντ Πιτ συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε μία μοντέρνα εκδοχή της Οδύσσειας, την οποία μάλιστα αναμένεται να σκηνοθετήσει ο Ελληνοαυστραλός, Τζορτζ Μίλερ.

Ο σκηνοθέτης του Μαντ Μαξ, που τώρα ολοκληρώνει τα γυρίσματα του «Justice League», μεταφέρει την «Οδύσσεια» του Ομήρου στο διάστημα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Variety.

Αυτή την περίοδο ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στα πλατό με τον Κουέντιν Ταραντίνο για την ταινία «Inglourious Basterds».

Ο Τζορτζ Μίλερ, έχει ήδη κερδίσει δύο Όσκαρ για τις παιδικές ταινίες «Babe» και «Happy Feet», ενώ το «Justice League» είναι μία περιπέτεια όπου εμφανίζονται μαζί τρεις υπερήρωες, ο Σούπερμαν, ο Μπάτμαν και η Γουόντερ Γούμαν.

όλα αυτα την ώρα που η γυναικα του δηλώνει:

Θα υιοθετήσω και 7ο παιδί

Η νέα μαμά Αντζελίνα Τζολί, εμφανίστηκε στην εκπομπή Today Show στο NBC, πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ και αποκάλυψε ότι είναι έτοιμη να υιοθετήσει, μαζί με τον Μπράντ Πιτ, ένα ακόμα παιδί.

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της, Βιβιέν και Νοξ, η Τζολί εξέφρασε την επιθυμία να μεγαλώσει και άλλο παιδί, φτάνοντας έτσι τον αριθμό στα εφτά.

Ωστόσο, είπε ότι το μόνο πράγμα που την δυσκολεύει είναι η νομική διαδικασία. Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στο σύντροφό της.

«Συνάντησα το σωστό άνθρωπο… δεν πρόκειται να πω τίποτα παραπάνω που θα με κάνει να κοκκινίσω», είπε χαμογελώντας η Τζολί. «Αλλά δεν μου αρέσει να είμαι μακριά του. Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη μου, όπως συνήθιζα».

http://www.zougla.gr/lifestyle

Τώρα τελευταία, έτσι ξυπνάω
 click to show

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pastoula : 20-10-08 στις 14:15.
Ο χρήστης pastoula δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση