Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maRtina
Καλα εσυ το πηγε πολυ μακρυα Τωρα
ακου εκει"κι αν δεν μπορεις να διαθεσεις τον προσωπικο σου χρονο για την κατηχηση σου και πρεπει να το κανεις στα πλαισια ενος βαθμολογητεου μαθηματος σε ολες τις βαθμιδες της εκπαιδευσης, τοτε δεν αξιζει να λεγεσαι χριστιανος!"
|
επιμενω σε αυτο!
γι αυτο το λογο λεω οτι δεν ειμαι χριστιανη ορθοδοξη, αν και παω στην εκκλησια σχεδος οσο κι εσυ! Γιατι δεν κατηχουμαι, δεν πηγαινω στις λειτουργιες και γενικως δεν κανω τα διαδικαστικα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maRtina
Η πιστη δεν αναφερεται και δεν απευθυνεται στους παπαδες . Δεν πιστευω στο παπαΤαδε , η θρησκεια μου δεν ειναι ο παπαΤετοιος .Και απο τη στιγμη που και η ιδια μου βλεπω τα στραβα του παπαΤαδε και του Παπατετοιου δεν θα στειλω το παιδι μου στο κατηχητικο.
οποιος δεν πιστευει μπορει να μην παρακολουθησει τα θρησκευτικα, εγω που πιστευω ομως γιατι να το στερηθω? νομιζω το ισχυον συστημα ειναι αρκετα δικαιο .
|
ποιος μιλησε για τους παπαδες τωρα?
οι θρησκευτικοι στα σχολεια δλδ ειναι πιο αξιοπιστοι απο τους παπαδες? οι "wonnabe" παπας αλλα ειμαι γυναικα ή οι "wonnabe" φιλολογος αλλα δεν μου εκατσε κτλ.κτλ!
οποιος πραγματικα τον νοιαζει και θελει να μαθει 5 πραγματα παραπανω για την ορθοδοξια, ας ψαξει να βρει εναν ανθρωπο αξιο (υπαρχουν και τετοιοι παπαδες, σπανιο βεβαια) και να αφιερωσει οσες ωρες θελει! οσες ωρες εχει αναγκη μεχρι να βρει απαντησεις στα ερωτηματα του!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!
ΤΕΛΟΣ!