11-11-08, 12:05
|
|
Anamella
|
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο pastoula
Σοφία: Είναι πολύ απαιτητική από τη ζωή και τους ανθρώπους. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και μεγάλη έφεση στα γράμματα. Διαθέτει φαντασία και ξέρει να διηγείται ωραία. Της αρέσει να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. Κι αυτή ειναι χαζή. Προσοχή σας λεω!
|
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soraver : Σήμερα στις 11:17.
|
Διαβολική σύμπτωση;
Παράθεση:
Σταύρος, Σταυρούλα: Ο Σταύρος είναι πανέξυπνος κι εργατικός. Έχει μεγάλη επιδεξιότητα στα χέρια (και όχι μόνο). Είναι καλός φίλος και ικανότατος ηγέτης. Η Σταυρούλα είναι διάφορα αλλα για να επιστρέψουμε στο Σταύρο, πρέπει να σας πω πως το να μπλέξετε μαζί του είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί στη ζωή σας. Α κι αν τύχει και έχει γεννηθεί την ίδια μέρα με τον Άσιμο έχετε μπροστά σας το απόλυτο αρσενικό.
|
Θυμίζω!
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soraver : Σήμερα στις 11:17.
|
Παράθεση:
Χρήστος, Χριστίνα: ... Και η πλάκα είναι πως αυτό δεν το πείραξα καν!
|
Α πα πα ..  ένα ένα τα βλέπω!
Παράθεση:
Άννα: Χαζή και τεμπέλα. Στη ζωή της βρήσκει πάντα ένα καλό παιδί και του ψήνει το ψάρι στα χείλη. Την αποκαλούν ζώο και το χαίρεται. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ.
|
Παράθεση:
Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνα: Αν και κοινωνικός, ο Κωνσταντίνος είναι στο βάθος κλειστός χαρακτήρας. Συχνά είναι υποταγμένος ψυχολογικά σε μια γυναίκα, τη μητέρα του ή τη γυναίκα του. Στη δουλειά του διαπρέπει γιατί είναι εργατικός και επίμονος. Η Κωνσταντίνα είναι πιο αυθόρμητη και ενθουσιώδης. Αγαπάει τα παιδιά, είναι πολύ τακτική και αφιερώνει πολύ χρόνο στο σπίτι της. Για να κερδίσετε τον Κωνσταντίνο πρέπει να του φέρετε μπροστά του μια γόνδολα με παγωτό. Ότι παγωτό να ναι. Αλλά προσοχή! Μην κάνετε το λάθος να του πείτε από που είναι το παγωτό γιατί θα μάθετε την ιστορία της περιοχής από τότε που ξεκίνησε η γραφή κ μετά.
|
ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ έχω λιώσει!
και που κανείς δεν είχε λάβει γνώση, πως η σιωπή σου ήταν χρόνια κρότος
Δικαίωμά μου να ποντάρω λίγα, δικαίωμά μου να πηγαίνω πάσο
κι εκεί που λένε πως ποτέ δεν πήγα, εγώ δεν πρόλαβα να το ξεχάσω
Κι όποιος ρωτήσει γιατί πάντα φεύγω, μ' αυτόν το τόνο του λευκού στο βλέμμα
του λέω μια φράση σα να υπεκφεύγω, με μια ελπίδα να 'ναι σαν κι εμένα
Τίποτα σημαντικό .. Ζω μονάχα εν λευκώ

And sth usefull .. Οδοντίατρος, Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη msl : 11-11-08 στις 12:14.
|
|
|