Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-11-08, 10:38   #4 Αρχή
maRtina
viva la κλαψα!

Το avatar του χρήστη maRtina

Περιοχή: Θεσαλλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην maRtina Send a message via Skype™ to maRtina
Προεπιλογή

Να τοποθετηθω και εγω
Ειχε γινει ντορος τοτε με το βιντεο και δεν τα παρακολουθησα και πολυ , γενικα τα πολυ τραγικοποιημενα και τα πολυ θορυβοποιημενα , προτιμω να μην τα παρακολουθω .

Σχετικα με τους αστυνομικους
: και αυτους μανουλα τους γεννησε , οπως ισχυει ο γενικος κανονας οτι ΔΕΝ ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ , ο ιδιος κανονας εχει εφαρμογη και σε αυτους.Καταδικαζω βεβαιως την καταχρηση της εξουσιας απο την πλευρα τους ,που εχουν στα χερια τους και που την ασκουν σε βαρος τριτων.κακη ωρα με το φοιτητη
Σχετικα με τους φοιτητες :και αυτους μανουλα τους γεννησε , οπως ισχυει ο γενικος κανονας οτι ΔΕΝ ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ , ο ιδιος κανονας εχει εφαρμογη και σε αυτους. Καταδικαζω την καταχρηση του φοιτητικου ασυλου που εκμεταλλευεται ο καθενας τους , αφου ριμαξει σπασει καταστρεψει οτι βρει μπροστα του .
Ειχα δει τον σακατεμενο φοιτητη . Οντως πρεπει να αρπαξε πολυ ξυλο .
Εχω δει ομως και σκηνες που αστυνομικοι ξυλοκοπούνται αλύπητα , ανθρωποι περαστικοι ξυλοκοπουνται αλύπητα , περιουσιες ριμαζονται κτλ
Η αποψη μου ειναι πως σε καθε υποθεση υπαρχει και ενα εξιλαστηριο προσωπο , αυτο που θα υποστει τη ζημια και την ξεφτυλα , το ξυλο και την διαπόμπευση . Την ιδια στιγμη και για την ιδια υποθεση καποιοι αλλοι θα καμαρώνουν και θα υποστηριζουν περηφανοι πως καναν το καθήκον τους και "εβγαλαν το φιδι απο την τρυπα"
Οταν οι ανθρωποι μπλεκονται σε τετοιου ειδους καβγαδες , κατα τη γνωμη μου πρεπει να ειναι ετοιμοι για ολα . Δεν υποστηριζω πως πισω απ ολα αυτα ειναι ολα διαφανα και ξεκαθαρα , ξερω πως υπαρχουν σκοπιμοτητες και ολοι ξερουμε που μπορουμε να βρουμε τους ταραξιες και μπλα μπλα μπλα ....
Ομως αν παω καπου για να δωσω ξυλο θα πρεπει να ειμαι και ετοιμος να φαω , αν τρωω ξυλο εννοειται πως παραλληλα θα δίνω ...
Αν το παιδι στο βιντεο ηταν το εξιλαστηριο θυμα ειναι κριμα και αδικο , αν ομως οι πραξεις του ηταν πραξεις ντροπης (και δεν εννοω να διαμαρτυρηθει -αλλα να σπαζει να καιει και να ριμαζει)τοτε και εγω αν ημουν στη θεση του αστυνομικου που τον εκανε ετσι τα ιδια θα εκανα , και δεν θα τα εκανα μονο για τιμωρια αλλα και για να με υπερασπισω ...και εγω μπορει να εβγαινα μελανή απο το ξύλο. Μπορει να ακουγομαι προκλητικη αλλα αυτη ειναι η αποψή μου . Εγω θα πληρωσω το τζαμι μου αν σπασει , εγω 8α πληρωσω το αυτοκινητο μου αν θα καει στο δρομο , εγω θα κρυβομαι και θα φοβαμαι απο τις μολοτοφ ....αν πεσει στα χερια μου ομως? να μη του ριμαξω λιγο τα κουρνιαχτά και εγω?

click to show

......
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling
"

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maRtina : 12-11-08 στις 12:08.
Ο χρήστης maRtina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση