Ρε Ματινακι εχεις παει ποτε σε πορεια?
Εχεις δει μπατσους να ξυλοφορτωνουν γερους με μπαστουνι?
Εχεις δει μπατσους να σερνουν απ'τα μαλια και να κλωτσοκοπουν φοιτητριες που διαδηλωνουν?
Εχεις δει μπατσους να δερνουν μητερα που διαδηλωνει ενω αυτη κραταει το μωρο της?
Εγω ολα αυτα τα εχω δει...γι αυτο δεν χρειαζομαι κανενα βιντεακι για να με πεισει.
Παράθεση:
εγω εναν αστυνομικο βλεπω στο σκηνικο και μαλιστα οταν το παιδι τον πιανει οι υπολοιποι που τον σαπιζουν , δεν πλησιαζουν ...
Γιατι τωρα εγω να μη σκεφτω οτι η δουλεια στηθηκε μεταξυ τους για να βγαλουν και καλα βρωμα για τους μπατσους οπως σκεφτομαστε συνηθως για ολους εκεινουν τους κουκουλοφορους που μπανουν αναμεσα στους φοιτητες και αμαυρώνουν τις πορειες τους .......?
|
1.Παιζει ρολο αν τον εδερνε ενας η τρεις? δλδ αν ενας του εκανε τη μουρη κιμα θα ηταν λιγοτερο κατακριτεο?
2. Ξερεις εσυ πολλους που θα δεχοντουσαν να τους κανουν τη μουρη κρεας μονο και μονο για προβοκατσια?
Και για το τελος : Το κολληταρι μου απο τα φοιτητικα μου χρονια εκει στο Αιγαλεω ειναι μπατσος...Κι αυτος βλεπει τη βρωμια εκ των εσσω...Οποτε δεν ειναι σεναρια αχαλινωτης φαντασιας το οτι η Ελληνικη Αστυνομια στην πλειοψηφια της απαρτιζεται απο ψυχικα ανισορροπους...