Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-11-08, 14:41   #54 Αρχή
Γλεπητούρα
unidentified pig

Το avatar του χρήστη Γλεπητούρα

Περιοχή: around..
Send a message via Skype™ to Γλεπητούρα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Οταν διαβάζω μαζεμένες μαλακίες μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
Εσύ δηλαδή που είσαι μάνα, και που δεν θέλεις να διδάξεις το παιδί σου οφθαλμόν αντί οφθαλμού γιατί αν σκέφτεσαι έτσι δεν διαφέρεις σε τίποτα από τα κτήνη, θες να μου πεις ότι αν αυτό συνέβαινε στο δικό σου το παιδί, στην δική σου την κόρη, θα ήσουν υπεράνω, δεν θα αντιδρούσες, και απλά θα περίμενες την δικαιοσύνη να του αποδώσει αυτό που του αξίζει...
Ε τι να πω... Απλά απορώ που λες ότι είσαι μάνα και σκέφτεσαι με τόση διαύγεια και ανωτερότητα!
Αυτό είναι για μένα υποκριτικό και όχι το παρακάτω
Πρωτον το τι μανα ειμαι και ποσο καλη ειμαι κτλ δεν θα το κρινεις εσυ γιατι σε θεωρω και σενα και ολους αναξιους να με κρινετε..μονο η κορη μου ειναι αξιος κριτης για μενα..
Δευτερον το οτι εγινα μανα δεν με κατεστησε και εγκεφαλικα παραλητη..και διαυγεια εχω και σωστα μπορω να σκεφτομαι..
Τριτον ,περιμενε να κατεβει το αιμα απ'το κεφαλι σου και μετα ξαναδιαβασε αυτα που γραφω ,γιατι μαλλον δεν αντιληφθηκες σωστα.
Και τεταρτον εγω δεν ειχα προθεση να μαλωσω με κανενα...αλλα αφου ετσι το θες ,ετσι θα το'χεις..

Παράθεση:
Εμένα πάλι μου φαίνεται του ματς και υποκριτική η τόση ανωτερότητα!
Δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο!
Και σίγουρα δεν θα διδάξω στα παιδιά μου ότι μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς καμία συνέπεια, χωρίς καμία τιμωρία!
Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να τα διδάξω το σωστό και το λάθος.
Και για πολλά πράγματα το σωστό και το λάθος είναι αντικειμενικά και ουχί υποκειμενικά!
Και όχι, σε μια άσχετη υπόθεση μπορεί να μην είχα την δύναμη και τα αρχίδια να το παίξω τιμωρός, αν όμως συνέβαινε στο δικό μου το σπίτι τότε ίσως και να τα έβρισκα!
Οπως επίσης μου φαίνεται πολύ υποκριτικό όταν συμβαίνει στο σπίτι του άλλου να αντιδράσω λέγοντας "α τα καημένα τα κορίτσια" από το να πω το πως αισθάνομαι πραγματικά!
Εγω παλι το βρισκω υποκρητικο να ζω μες τον μικροκοσμο μου,μια ζωη παροπιδες και ξαφνικα μολις ακουστει κατι να καμωνομαι πως κοπτομαι για τον διπλα μου.. .Σιγουρα και διπλα σου και διπλα μου συμβαινουν αναλογα περιστατικα...αλλα δυστυχως ειμαστε του μπιζι να τα δουμε...αλλα οταν ερθει η ωρα ειμαστε προθυμοι ολοι να διξουμε την ηθικοτητα μας κα την ανωτεροτητα μας με το να σκοτωσουμε το θηριο?

Παράθεση:
Μια έτσι μια γιουβέτσι!
Από την μία θα μπορούσαν να το αποτρέψουν γείτονες και συγγενείς και από την άλλη την αυτοδικία από το πλήθος την βρίσκεις υποκριτική...
Δηλαδή μόνο ο στενός κύκλος μπορεί να έχει άποψη και αντιδράσεις...
οταν λεω θα μπορουσαν να το αποτρεψουν οι γειτονες συγγενεις και λοιπα εννοω με νομιμα μεσα...Την αυτοδικια την εξηγησα πιο πανω και μην μου πεις οτι την καταλαβες γιατι απο αυτα που μου λες μαλλον δεν...
απο τον στενο οικογενειακο κυκλο μπορω να δικαιολογησω αντιδρασεις λογω βρασμου ψυχης...αλλα δεν γουσταρω ο χαθε τυχαρπαστος που ενοιωσε την ηθικοτητα του να εκρυγνειται να περνει το νομο στα χερια του...Δεν γουσταρω ο καθενας να κανει οτι κοψει η κουτρα του γιατι μετα θα γινουμε ζουγκλα...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ!

Παράθεση:
Οταν ακούω για περιπτώσεις τέτοιες, πάντα σκέφτομαι "αν αυτό είχε συμβεί στο δικό μου παιδί" και βάση αυτού μιλάω και εξοργίζομαι!
Και φυσικά το ίδιο που θα ήθελα να κάνω σε κάποιον που πείραξε το δικό μου παιδί, το ίδιο εύχομαι να πάθει και θα ήθελα να κάνω σε όποιον κακοποιεί "ξένα" παιδιά.
Και αν αυτό με κάνει υποκρίτρια, ναι είμαι και μεγάλη μάλιστα!
Ολοι εδώ μέσα το ξέρετε εξάλλου, έτσι δεν είναι?
Κατοπιν εορτης ολοι κοπτονται!!!!
Ο χρήστης Γλεπητούρα δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση