Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-11-08, 15:17   #57 Αρχή
Mirna
Η όμορφη

Το avatar του χρήστη Mirna

Περιοχή: Χαλκίδα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Mirna
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Γλεπητούρα Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρωτον το τι μανα ειμαι και ποσο καλη ειμαι κτλ δεν θα το κρινεις εσυ γιατι σε θεωρω και σενα και ολους αναξιους να με κρινετε..μονο η κορη μου ειναι αξιος κριτης για μενα..
Δευτερον το οτι εγινα μανα δεν με κατεστησε και εγκεφαλικα παραλητη..και διαυγεια εχω και σωστα μπορω να σκεφτομαι..
1. Δεν έκρινα ούτε αν είσαι καλή μάνα ούτε πόσο καλή είσαι.
Αναρωτήθηκα πως μπορείς να το παίζεις τόσο υπεράνω.
Δεν αναρωτήθηκα αν είσαι καλή μάνα, γιατί καθόλου δεν με νοιάζει.

2. Εμένα προφανώς και με κατέστησε εγκεφαλικά παράλυτη καθώς όταν σκέφτομαι για το δικό μου το παιδί, δεν θα μπορούσα ούτε διαύγεια να έχω ούτε δήθεν ανωτερότητες που σκοπό έχουν να με παρουσιάσουν ως το απόλυτα συγκροτημένο άτομο.

Παράθεση:
Εγω παλι το βρισκω υποκρητικο να ζω μες τον μικροκοσμο μου,μια ζωη παροπιδες και ξαφνικα μολις ακουστει κατι να καμωνομαι πως κοπτομαι για τον διπλα μου...
Το αν κάνω πως κόπτομαι για τον δίπλα μου, άσε να το ξέρω εγώ και οι δίπλα μου.
Δεν με ξέρεις, ούτε ξέρεις ποια είμαι και τι μπορεί να έχω κάνει για τον δίπλα μου, ούτε αν φοράω παρωπίδες, ούτε αν έχω καταγγείλει κακοποίηση, ούτε αν έχω βοηθήσει κόσμο.
Για αυτό, να μιλάς για τον δικό σου μικρόκοσμο και τις δικές σου παρωπίδες.

Παράθεση:
αλλα δεν γουσταρω ο χαθε τυχαρπαστος που ενοιωσε την ηθικοτητα του να εκρυγνειται να περνει το νομο στα χερια του...Δεν γουσταρω ο καθενας να κανει οτι κοψει η κουτρα του γιατι μετα θα γινουμε ζουγκλα...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ!
Δεν σου απέδωσα χαρακτηρισμούς, για αυτό μάζεψε την γλώσσα σου!
Δεν ξέρεις τίποτα για μένα για να μιλάς λέγοντας "ο κάθε τυχάρπαστος"!

Οσο για την ζούγκλα που δεν θες να μεγαλώσει η κόρη σου...
Μάλλον εσύ είσαι αυτή που ζεις στον μικρόκοσμό σου, με τις παρωπίδες!
Η ζωή μας είναι μια ζούγκλα! Και τα θηρία κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, ίσως πέρα από το να μάθεις στο παιδί σου ότι όλα είναι ροζ και πως όταν το χαστουκίσουν πρέπει να γυρίσει και το άλλο μάγουλο, να το μάθεις να προστατεύει τον εαυτό του και πως μια κακοποίηση δεν είναι λογικό να την αντιμετωπίσει σαν μια ληστεία που θα έλεγες "ο καημένος δεν είχε να φάει" λέγοντας για τέτοια τέρατα "ο καημένος είχε ψυχολογικά, αλλά μην νιώσεις αγανάκτηση, θα μπει φυλακή και θα αποδοθεί δικαιοσύνη"