Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-11-08, 14:16   #15052 Αρχή
pastoula
υπόθετο

Το avatar του χρήστη pastoula

Περιοχή: Σεϊχέλες
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mirna Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα η μάνα μου πάντως ποτέ δεν μου είπε "ξύπνα είμαι μόνη μου και βαριέμαι"
Ξεκίναγε από τα ντουλάπια που τα κοπάναγε, και καλά έκανε δουλειές, συνέχιζε με τα πιατικά που τα έπλενε μπάπα μπούπα, τις κατσαρόλες, την πόρτα της αποθήκης, κλπ κλπ
Οταν έβλεπε ότι δεν την έδινα σημασία, άρχιζε "Δήμητρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα α σήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηκωωωωωωωωωωωωωω ωωω 11 η ώρα"
Οταν δεν έπιανε κι αυτό (είχα ξυπνήσει ήδη από το μπάπα μπούπα των ντουλαπιών αλλά το έπαιζα κοιμισμένη για να της την σπάσω!) άρχιζε να τραγουδάει.
Γιατί χρυσή μου γυναίκα, θα μου βάλεις περιορισμό και στο πόσο θα κοιμηθώ????
Εσένα όταν σε ξυπνάνε νευριάζεις και μέχρι να πιεις καφέ είσαι έτοιμη να φας άνθρωπο, εγώ πρέπει να σηκωθώ επειδή έτσι θες εσύ???

Αυτά βέβαια τα σταμάτησε όταν ερχόταν ο Γιάννης σπίτι για ΣΚ και βρήκα κι εγώ την ησυχία μου.
Δεν την έπαιρνε. Εκεί, μέχρι και την πόρτα μας έκλεινε μην ξυπνήσουμε
Ηταν ο γαμπρός βλέπεις και έδειχνε καλή διαγωγή! Κι όταν έλεγα στον Γιάννη "πάλι καλά που ήρθες γιατί αλλιώς τα ντουλάπια θα δίναν και θα πέρναν" η μαμά μου κοίταγε έτσι και άρχιζε τα "γιατί πότε σε ξύπνησα εγώ??? Επειδή έκανα δουλειές??? Ε καλά, όταν πήγαινε 1 η ώρα λογικό ήταν να σε σηκώσω!" και εκεί με εκνεύριζε ακόμα περισσότερο!
Και ερχόταν ο μπαμπάς μου από δουλειά και έλεγε "ακόμα κοιμούνται αυτά?" Αλλά μέχρι εκεί! Ποτέ δεν έκανε φασαρία, ποτέ δεν φώναξε! Μάλλον φταίει ότι ο μπαμπάς μου είναι ο ήρεμος της παρέας, ο διακριτικός. Για την μαμά μου μην μιλήσω καλύτερα, θα νυχτώσουμε.

Τώρα μου κάνει άλλο, και μου την δίνει γενικότερα όποιος μου το κάνει
Μπορεί να πάρει τηλέφωνο στις 10 το πρωί κι εγώ να κοιμάμαι, (καθώς θα έχω σηκωθεί για κατούρημα 10 φορές το βράδυ, και από τις 5 δεν θα με έχει ξαναπάρει ο ύπνος και κάπου εκεί κατά τις 8 μου έρχεται ένα ωραιότατο γλάρωμα) και να μου πει όλο απορία "καλά, ακόμα κοιμάσαι? "
Γιατί χρυσή μου? Σε έβαλα δερβέναγα στο σπίτι μου? Εχω το μωρό να κλαίει? Η μήπως άφησα τον άντρα μου χωρίς φαγητό?
πεα τα ρε δημητρα!

κανεις δεν μας καταλαβαινει!

τα ιδια και χειροτερα ειχα κι εγω!

εχω φυγει απο το σπιτι 8 χρονια τωρα και τα πρωτα 4 με ξυπνουσε με τα τηλεφωνα! μετα απο ενα γερο χεσιδι της απαγορευσα να παιρνει τηλεφωνο τα σαββατοκυριακα! θα την περνουμε εμεις, αν εχουμε ορεξη!

και το πλησιμο και το καθαρισμα οταν ερχεται περιοριζεται στον χωρο της! για να μην γινει της ποπης το σιδηρουν κυγκλιδωμα! και το μονο που της μενει πια ειναι οι σαχλες!

μεχρι νεοτερας!

Τώρα τελευταία, έτσι ξυπνάω
 click to show
Ο χρήστης pastoula δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση