Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-01-07, 20:04   #4 Αρχή
Egw
Gourouni apo ratsa

Το avatar του χρήστη Egw

Περιοχή: USA
Προεπιλογή

Ώστε δεν ήταν τελικά αθώος ο freeman? Άρα είχε δίκιο ο Nidis_ που τον υπέδειξε από την αρχή?

...και καθάρισαν τα καθάρματα τον Nidako_ μας, και ύπουλα το βράδυ που κοιμόταν?

Είχα γράψει:

"Αν ο nidis_ ήταν ο καταδότης, η Ροζάννα και ο freeman θα ήταν οι δολοφόνοι."

Ο freeman *ήταν* δολοφόνος.
Οι δολοφόνοι ξεπάστρεψαν τον Nidi_, που θα πει τον φοβόντουσαν.

Άρα υποψιάζομαι ότι ο Nidis_ ήταν ο ρουφιάνος (όπως έγραψε και η Piggy, "ο nidis προσπαθεί να μας βοηθήσει γιατί έχει δώσει μόνο δύο άτομα μέχρι τώρα"), και επομένως ο δεύτερος δολοφόνος είναι η Ροζάννα (που την υποψιάστηκα από την αρχή)

Και ο freeman συνέχεια υποστήριζε τη Ροζάννα, από την πρώτη στιγμή που αναφέρθηκε το όνομά της - διαβάστε τα παλιά.

Και η Ροζάννα αντί να παρουσιάσει στοιχεία για την αθωότητά της κατηγόρησε εμένα... γνωστή πρακτική των ένοχων να κατηγορούν αθώους.

Άρα όλα συνηγορούν στο να είναι η Ροζάννα δολοφόνα. Θα προχωρήσω περισσότερο μάλιστα... νομίζω ότι η Ροζάννα είναι ο εγκέφαλος της σπείρας και ο freeman ήταν απλό εκτελεστικό όργανο.

Πριν όμως αποφασίσω τελικά, θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει τι εννοεί ο nickred "αν ο freeman είναι δολοφόνος τότε ο..η μάλλον η συνεργάτριά του είναι η αδερφή του:". Σε ποιαν αναφέρεται? Στη Ροζάννα ή στην Piggy?
Ο χρήστης Egw δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση