Κάτω απο τη καρέκλα .. κοίταξες;
Λοιπόν, μου έρχονται πρόχειρα πρόχειρα τα παρακάτω:
- Από το λόττο (το φακελάκι που έχεις 1 τουλάχιστον φορά την ημέρα) κερδίζεις 50, 100 ή 500 νομίσματα. (μια περίοδο μου έδινε 500 κάθε μέρα!
)
- Από επίσκεψη στο σπίτι φίλου, αφου κάνεις μια απο τις επιλογές οταν μπεις (χορός - αγκαλία κλπ) κερδίζεις 20 νομίσματα και 5 ποντους εμπειριας. (εγώ που έχω 50 φιλους με pet, βγάζω 1000 καθαρά κάθε μέρα ..
) (α! τα νομίσματα τα παίρνεις μόνο στην 1η επίσκεψη μέσα στη μέρα, όχι κάθε φορά που πας!
)
- Από αγώνα σκυταλοδρομίας, αν κερδίζεις παίρνεις 30 νομίσματα και 20 πόντους εμπειρίας. (αλλίως δεν παίρνεις κανένα νόμισμα αλλά μόνο λίγους πόντους)
- Όταν παίρνεις κάποιο βραβείο η ανεβαίνεις επίπεδο κερδίζεις κάποια νομίσματα, επίσης. (στη πρώτη περίπτωση παίρνεις και αρκετούς βαθμούς εμπειρίας)
- Όταν βγαίνεις απο το σπίτι, υπάρχουν και νομίσματα μέσα στα δεντρα .. πρέπει απλά να περάσεις "πάνω" απο το δεντρο για να κερδίσεις 1 νόμισμα *αν έχει*.
- Όταν το χαϊδεύεις ή το πλένεις (ή καμιά φορά και οταν το ταΐζεις!) μπορεί πάλι να σου δώσει κάποιο νόμισμα.
Αυτά .. δε μου έρχεται κάτι άλλο!
PS ..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xouanita
όλα τα υπόλοιπα τα εχω πάρει αγοράζοντας μικρά κουτάκια-έκπληξη, στην τυχη)!
|
Δε ξέρεις πόσο καιρό απορώ τι στην ευχή κάνουν αυτά και απο που βρίσκουν οι άλλοι αντικείμενα που δεν έχω!!