Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-01-09, 01:58   #15445 Αρχή
msl
Anamella

Το avatar του χρήστη msl

Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην msl
Προεπιλογή

Κάτω απο τη καρέκλα .. κοίταξες;

Λοιπόν, μου έρχονται πρόχειρα πρόχειρα τα παρακάτω:

• Από το λόττο (το φακελάκι που έχεις 1 τουλάχιστον φορά την ημέρα) κερδίζεις 50, 100 ή 500 νομίσματα. (μια περίοδο μου έδινε 500 κάθε μέρα! )
  • Από επίσκεψη στο σπίτι φίλου, αφου κάνεις μια απο τις επιλογές οταν μπεις (χορός - αγκαλία κλπ) κερδίζεις 20 νομίσματα και 5 ποντους εμπειριας. (εγώ που έχω 50 φιλους με pet, βγάζω 1000 καθαρά κάθε μέρα .. ) (α! τα νομίσματα τα παίρνεις μόνο στην 1η επίσκεψη μέσα στη μέρα, όχι κάθε φορά που πας! )
  • Από αγώνα σκυταλοδρομίας, αν κερδίζεις παίρνεις 30 νομίσματα και 20 πόντους εμπειρίας. (αλλίως δεν παίρνεις κανένα νόμισμα αλλά μόνο λίγους πόντους)
  • Όταν παίρνεις κάποιο βραβείο η ανεβαίνεις επίπεδο κερδίζεις κάποια νομίσματα, επίσης. (στη πρώτη περίπτωση παίρνεις και αρκετούς βαθμούς εμπειρίας)
  • Όταν βγαίνεις απο το σπίτι, υπάρχουν και νομίσματα μέσα στα δεντρα .. πρέπει απλά να περάσεις "πάνω" απο το δεντρο για να κερδίσεις 1 νόμισμα *αν έχει*.
  • Όταν το χαϊδεύεις ή το πλένεις (ή καμιά φορά και οταν το ταΐζεις!) μπορεί πάλι να σου δώσει κάποιο νόμισμα.
Αυτά .. δε μου έρχεται κάτι άλλο! :ix:

PS ..

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xouanita Εμφάνιση μηνυμάτων
όλα τα υπόλοιπα τα εχω πάρει αγοράζοντας μικρά κουτάκια-έκπληξη, στην τυχη)!
Δε ξέρεις πόσο καιρό απορώ τι στην ευχή κάνουν αυτά και απο που βρίσκουν οι άλλοι αντικείμενα που δεν έχω!!

And sth usefull .. Οδοντίατρος, Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη msl : 08-01-09 στις 02:17.
Ο χρήστης msl δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση