Α, μάλιστα... αυτό που λέγαμε παλιά "Κόκκινη Φαρίνα Γιώτης". (Δεν υπήρχε άλλη μάρκα συσκευασμένο αλεύρι, μόνο Γιώτης). Έχω φτιάξει ένα κέικ μια φορά που θα έκανε για βαρίδι, διότι η συνταγή έλεγε "κόκκινη φαρίνα", ε πού να βρω εγώ τέτοιο πράμα? Πήρα μια μάρκα αλεύρι που βρήκα εδώ, έβαλα τα αυγουλάκια μου και τα βουτυράκια μου, το χτύπησα καλά καλά, και μέσα στο φούρνοοοο... Αλλά δεν είχα βάλει ούτε σόδα ούτε baking powder ούτε τίποτε, διότι η συνταγή δεν είχε

Πού να ξέρω εγώ τότε ότι το κόκκινο αλεύρι ανεβαίνει μόνο του γι' αυτό δεν είχε τίποτε ανεβαστικό η συνταγή? Μετά έπεσε τηλεφώνημα "Μαμά γιατί το κέικ μου βγήκε λαγάνα?"