Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-02-09, 12:35   #18 Αρχή
msl
Anamella
 
Το avatar του χρήστη msl
 
Εγγραφή: 06-01-2008
Ηλικία: 39
Μηνύματα: 2.184
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην msl
Προεπιλογή

MD, σωστά έχεις μάθει (σε ένα βαθμό). Μέσα σε αυτό το διάστημα θα ολοκληρώσουν και τους άλλους 2 ενδιάμεσους σταθμούς. Αν και αυτό το χρονικό διάστημα το ορίσανε πιο πολύ για τη στάση "Αγία Παρασκευή". Βέβαια, αποτέλεσμα της αρχικής άρνησης της τότε δημοτικής αρχής είναι και το που θα γίνει η στάση Αγ. Παρασκευή! ..

MaRtina, μετρό υπάρχει, άλλα όχι απο Αθνική Άμυνα έως Αεροδρόμιο για περίπου 6 μήνες λόγω έργων (δηλαδή οι σταθμοί στην περιοχή μου δε λειτουργούν). Μας έβαλαν express λεωφορεία, άλλα αλλιώς είναι να κάνεις μια διαδρομή σε 5 λεπτά και αλλιώς απο 10 - 20 λεπτα (10 στη καλύτερη περίπτωση και 20 σε μια μεσαία προς χειρότερη περίπτωση).

Επίσης, γίνονται έργα και στο τρένο, με αποτέλεσμα καθυστερήσεις και αραίωση δρομολογίων. Α .. κ κάποιες μέρες δε λειτουργούν κάποιοι κεντρικοί σταθμοί λόγω έργων (το τρένο δε διέρχεται καν από αυτούς).

Ακυρώσεις δρομολογίων έχουμε για λίγες μέρες και στον προαστιακό (λόγω έργων και εδώ).

Δηλαδή πρέπει αν θες να πας κάπου και να είσαι συνεπής στην ώρα που θα πας, να έχεις πλήρη ενημέρωση τι γίνεται στα ΜΜΜ που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις!
__________________
 click to show
 click to show
Τίποτα σημαντικό .. Ζω μονάχα εν λευκώ



And sth usefull .. Οδοντίατρος, Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
Ο χρήστης msl δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση