Κριός - 24/2/2009
Συμβουλές
Δύσκολες καταστάσεις που σας άγχωσαν, μπαίνουν στη φάση της επίλυσης τους!. Σχέσεις και συνεργασίες σας γίνονται πιο ευχάριστες και αποδοτικές!. Να ακούτε τις απόψεις και των γύρω σας, γιατί που ξέρετε, ίσως αποδειχθούν πολύτιμες για την προσωπική σας εξέλιξη, φίλοι μου.
Πλανήτες
Οικονομικές υποθέσεις, θα σας αποφέρουν κέρδη!. Τα επαγγελματικά σας, θα έχουν σημαντικές εξελίξεις με ευκαιρίες για αρκετά καινούρια πράγματα!. Οι πλανήτες θα σας δώσουν τα ανάλογα εφόδια για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να τα κάνετε πραγματικότητα. Μην πτοείστε στα δύσκολα.
Αισθηματικά
Ο Κρόνος θα δώσει τέλος σε σχέσεις, που δεν φαίνεται ότι αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Οι χωρισμένοι μην βιαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Αποφεύγετε τις επιπόλαιες αισθηματικές επενδύσεις για να μην πληγωθείτε ξανά. Οι δεσμευμένοι φύγετε για ένα ταξίδι με το ταίρι σας.
Ζωή
Κάντε αλλαγές στη διατροφή σας. Αποφεύγετε οτιδήποτε που δεν σας βοηθά στην βελτίωση της εμφάνισης σας. Σκεφτείτε την υγεία σας, φίλοι Κριοί. Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας και μέσα από αυτή βελτιώστε την καθημερινότητα σας. Θα αλλάξει αρκετά και η διάθεση σας, φίλοι μου.
Αννετα, μηπως αυτο ειναι καλυτερο?
Σκορπιός - 24/2/2009
Συμβουλές
Η Πανσέληνος παίζει ένα δυνατό ρόλο στην προσωπική σας εξέλιξη σε εναρμονισμό με την Αφροδίτη. Θα έχετε καινούργια ξεκινήματα και επίτευξη στόχων. Φανείτε τολμηροί στο κυνήγι των στόχων σας και μην φοβάστε να ρισκάρετε. Επιδιώξτε ένα επαγγελματικό ταξίδι, φίλοι μου.
Πλανήτες
Ο Δίας θα είναι ευνοϊκός μαζί σας, στα επαγγελματικά σας θέματα. Αρκεί να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην αφήνετε εκκρεμότητες. Στα οικονομικά τα δικά σας αλλά και της εταιρίας σας, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να μην βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας.
Αισθηματικά
Μεγάλος κίνδυνος για τη σχέση σας αυτή τη περίοδο θα είναι η παράλογη συμπεριφορά σας, η οποία μπορεί να οδηγήσει εσάς και το ταίρι σας στην ρήξη. Μην στενοχωρείτε τον σύντροφο σας για ασήμαντους λόγους. Αν υπάρχει πραγματική αγάπη ανάμεσα σας, σώστε την σχέση σας.
Ζωή
Πολλά θα αλλάξουν στον εσωτερικό σας κόσμο αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο ζωής. Κάντε προσπάθειες να κόψετε τις κακές σας συνήθειες. Αναζητήστε την χαλάρωση, μέσα από δραστηριότητες που σας γεμίζουν. Προσοχή μην εκτεθείτε σε ιώσεις και κρυολογήματα.