Ευτυχως εχω την τύχη να δουλευω σε περιβάλλον Α Ψ Ο Γ Ο όσον αφορά τις σχέσεις μεταξύ μας . Και αυτο μάλλον γιατι σε κάθε τμήμα τεχνικο-πωλησεις-λογιστηριο ...ειμαστε ένα άτομο ...οποτε δεν εχω πχ να ανταγωνιστώ σε κάτι με ενα συνάδερφο του τεχνικου πχ τμήματος .
Συνήθως αυτο φταίει και δημιουργούνται κόντρες μεσα στις δουλειες ..ο ανταγωνισμος "οχι εγω δουλευω παραπανω-εγω κανω τις δουλειες που θα επρεπε να κανει εκεινος -δουλευω υπερωριες και δεν τις πληρωνομαι -εκεινος ειναι κολλητος με τον προυσταμενο -δεν δουλευει και τα περνει ..." καπως ετσι τελος παντων...Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση του κοτσομπολιου ...γυναικες πχ που εργαζονται στον ιδιο χώρο μπορει να βγάλουν τα μαχαιρια ...αν πχ αρέσκονται απο τον ιδιο άντρα μεσα στον χώρο εργασίας ...εκει να δεις λασπη !

εκει να δεις φθόνος !κακια !
Αυτο που λεει η Παστα ειναι υποκειμενικο ! μπραβο σου παντως αν αντεχεις σε τετοιο περιβάλλον ...εγω πραγματικα δεν θα τα καταφερνα ..και ουτε μπορω να σκεφτω πως θα ήμουν επι ποσα χρονια μεσα σε μια δουλεια που θα ήξερα πως θα έχω πόλεμο νευρων καθε μερα ! οοοοοχι τσουκ τσουκ τσουκ ναην φορμπιτεν!
Πριν ερθω εδω ..δουλευα σε μια πολυ μεγαλύτερη εταιρεια με συστηματα ασφαλειας παλι ...οι αποδοχες ήταν καλυτερες ..αλλα τι να το κανεις? το περιβαλον Α Π Α Ι Σ Ι Ο , δουλεψα 8 μηνες και έφυγα οπως λεω
"μια μερα πριν απ τον καρκινο!" αν καθόμουν αλλη μια μερα θα τον πέταγα (τον καρκινο)

Αφησα γραφειο , ενσημα , μισθο , μπονους , δωρεαν μετακινησεις στο ξεκινημά μου ολα αυτα ...και πήγα και δούλεψα ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ! φανταστειτε την αγανάκτηση ...
α και ειχα παραιτηθει πολλες φορες πριν το 8 μηνο ...αλλα καθε φορα με παρακαλουσαν και δεν δεχόντουσαν την παραιτηση μου ...και επειδη ειχα λιγη ..λιγη ομως αδυναμια στο αφεντικο ...εμενα ..μεχρι που (τη μερα πριν τον καρκινο) τους ειπα πως περασα στην Πυροσβεστικη ..και οτι ηταν μονιμη η θεση και δεν θα αφηνα το μονιμο για τη θεση που ειχα τοτε στην εταιρεια τους .
ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ! ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ :παρτα: