loipon gia na paroume ta pragmata me th seira tous.
oi lakoubes kakws pou uparxoun. den 8a prepe na uparxoun.
o podhlaths pou epese sth lakouba kai meta epese katw eftaige. polu apla einai axrhstos kai den blepei pou phgainei.
ta epixeirhmata gia alles lakoubes se allous dromous etc einai akura, giati edw milame gia sugkekrimenh periptosh, gia lakouba panw se pezodromeio, panw sthn opoia epese ena podhlato kai xtuphse o podhlaths. einai sa na mou les pws o skeitas pou kanei slide sta skalia ths ekklhsias kai peftei kai spaei podi prepei na kanei minish ston upeu8uno twn skaliwn.
otan perpatas kai den blepeis pou patas eisai ermeo ths tuxhs sou. egw giati den exw strampouli3ei podi dld? eimai pio magkas? isa isa dedomenou pws exw polu perissotera kila 8a prepe na mhn mporw na perpathsw apo ta strampouligmata.
to gegonos pws uparxoun pantou kakotexnies kai tis anexomaste den shmainei pws einai kai swsto. profanws den to e8esa swsta sthn arxh 'h apla me peisate pws den einai akribos etsi opws ta blepw... diskoleuomai na ta 3exwrisw auta ta 2
en pasei periptosh. me thn agwgh kata tou dhmou den sumfwnw. den ftaime emeis se tipota na plhrwnoume tis klepsies twn upeu8unwn kai thn axristia tou podhlath. na kanei minish ston ergolabo, ston upeu8uno gia ta erga tou dhmou kai sto dhmarxo proswpika. oxi sto dhmo genika kai aorista.