Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-09-09, 17:11   #1028 Αρχή
thiseas
Gourounaros

Το avatar του χρήστη thiseas

Περιοχή: αθήνα, αιγάλεω
Talking

Ένας άνδρας προχωρεί στον δρόμο και τότε ακούει μία φωνή: - Πρόσεχε! Αν κάνεις ένα βήμα βήμα θα χτυπήσεις! Ο τύπος μένει ακίνητος και μπροστά του πέφτει ένα τούβλο. Συνεχίζει τον δρόμο του, και ακούει πάλι την φωνή: - Πρόσεχε! Περνάει αμάξι! Πράγματι, πέρασε ξυστά μπροστά του ένα Ι.Χ. - Μα ποιός είσαι; - Είμαι ο αγγελος σου! - Δεν σε πιστεύω! - Τότε γιατί σου έσωσα δύο φορές την ζωή; - Και γιατί δεν ερχόσουν την ημέρα του γάμου μου;

Πάει ένας τύπος μετά από πολύ καιρό στο γιατρό του να ρωτήσει για τα αποτελέσματα από κάτι εξετάσεις που είχε κάνει. - "Τι γίνετε γιατρέ; Όλα καλά, έτσι;" - "Δυστυχώς έχω για `σένα δυσάρεστα νέα και πολύ δυσάρεστα νέα, λέει ο γιατρός. Ποια θες να ακούσεις πρώτα;" - "Τι μου λες γιατρέ μου τώρα; Με κάνεις και ανησυχώ. Πες μου τα δυσάρεστα πρώτα. Τι τρέχει;" - "Κοίτα!! Οι εξετάσεις δείχνουν ότι έχεις 24 ώρες ζωής!!!" - "Τι λες ρε γιατρέ τώρα;; Και τα πολύ δυσάρεστα ποια είναι δηλαδή;" - "Σε ψάχνω από χθες...!!!

Πάει ένας μεθυσμένος σ''ενα μπαρ. Πλησιάζει τη μπαργούμαν και της λέει:
-Θα μου βάλεις ένα ποτό;
Του βάζει το ποτό και αυτός της λέει:
-Το ξέρεις ότι είσαι πολύ άσχημη;
Και αυτή του απαντάει:
-Κι εσύ το ξέρεις ότι είσαι πολύ μεθυσμένος;
Και αυτός της λέει:
-Ναι, αλλά εγώ αύριο δεν θα είμαι!!!!

Ήταν ένας δύτης, ο οποίος απολάμβανε τον θαλάσσιο κόσμο 10 μέτρα κάτω από τη θάλασσα. Κάποια στιγμή βλέπει έναν τύπο δίπλα του χωρίς εξοπλισμό, και τρελαίνεται! Κατεβαίνει λοιπόν στα 20 μέτρα, και τσαφ! να'σου ο τύπος πάλι δίπλα του. Κατεβαίνει στα 30 μέτρα, πάλι τα ίδια... Τα 'χει παίξει ο δύτης, βγάζει λοιπόν τον αδιάβροχο πίνακά του, και γράφει στον άλλο: "Ρε φίλε, πως στο διάολο τα καταφέρνεις τόσο βαθιά χωρίς εξοπλισμό;" και ο άλλος παίρνοντας την κιμωλία, του γράφει: "Πνίγομαι βρε ηλίθιε, πνίγομαι!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soraver : 03-09-09 στις 17:26.
Ο χρήστης thiseas δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση