panagiwth
ap osa les autos o okkam (an sugkrathsa kala to onoma, bariemai na kanw scroll up) eipe pws an exeis 2 8ewreies pou dinoun to idio apotelesma pairneis th mikroterh.
h eikona pou eixes postarei den dinei 2 8ewreies pou exoun to idio apotelesma. dinei apla 2 8ewreies pou den exoun kamia sxesh me apotelesmata (extws an baloume kai tis fanouropites kai tous anixneutes metalwn sto paixnidi <-- asteiaki

)
opote h eikona den exei sxesh me th 8ewreia pou aneferes, apla leei mia malakia gia na thn pei.
to 1 einai pws uparxei 8eos, to 0 einai pws den uparxei.
h basikh 8ewreia ep autou einai pws den ginetai na exoun ginei ola tuxaia mias kai den uparxei tuxh (pou ki auth emfanizetai opote mas sumferei).
oi 8rhskeies einai ena allo 8ema pou den exoun sxesh me thn upar3h 8eou.
8umamai ena biblio sto sxoleio pou eixe ena keimeno pou anaferotan ston alax (se morfh paromoia opws leme emeis "wx panagia mou"), kai eixe asteraki kai apo katw elege pws alax einai o 8eos sta tourkika.
kapws etsi fainontai sta matia mou oi 8rhskeies.
an uparxei 8eos, elpizw na einai polu diaforetikos apo auta pou grafoun oi 8rhskeies
sofia:
to sunolo genika stigmatizetai apo to gegonos pws stous x an8rwpous pou uphrxan gurw mou den bre8hke enas na pei pws h h8ikh den exei sxesh me to 8eo pou pisteuei. den 8a skotwsw kapoion epeidh h 8rhskeia mou den to apagoreuei.
sto upsos mou kratiemai kai panta exw epixeirhmata. oi upoloipoi otan tous teliwsoun ta epixeirhmata ftanoun sto "egw pisteuw ki esu lege oti 8es" panta omws! kai fusika otan blepoun pws teliwnoun ta epixeirhmata pairnoun akrws epi8etikh stash etoimoi na 3estomisoun ta pio akraia pragmata prokeimenou na mhn katastrafei h kosmo8ewreia tous.
o aoratos ex8ros pou les, den einai kan ex8ros, einai h logikh tou oxlou h opoia prin apo 100 xronia den 8a afhne ton obama 'h thn tsiler 'h akoma kai ton kaklamanh na eklegoun gia tous profaneis logous. oi goneis mou me bafthsan oxi epeidh einai ba8eia 8rhskeuomenoi, alla epeidh h3eran pws an den me baftisoun apla 8a me stigmathsoun. den 8a sumeteixa sto ma8hma opws oloi oi upoloipoi summa8htes mou (extws apo 2-3 albanous kai 2-3 tsigkanous) kai fusika h tautothta mou den 8a egrafe auto to XO pou ebgale akoma kai to labaro tou 21 apo to mouseio tou. eftasa mexri to sxoleio giati apo kei k meta einai dikh mou kai mono dikh mou epilogh.
oso gia thn ekklhsia nai to sxoleio me upoxrewne. osoi den eimastan mesa sthn ekklhsia trwgame apousia. oi goneis mou den me upoxrewnan na paw, mou edinan thn epilogh opote h8ela na me pane, alla den me upoxrewnan na paw.
oso gia thn teleutaia patatoula gia tous kakous xristianous, eilikrina 8a xarw polu otan me to kalo diaxwristei h ekklhsia apo to kratos kai otan den 8a anagkazoun ta paidia na xanoun wres ma8hmatos me ta 8rhskeutika. gi auta einai nwris akoma, kai fainetai apo tetoies suzhthseis, pou egw sta matia sou fainomai na paraponiemai, ki esu sta matia mou fainesai pws parolo pou spoudazeis 8etikes episthmes exeis balei ena fragma sth logikh sou.