Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-10-09, 12:45   #1059 Αρχή
pastoula
υπόθετο

Το avatar του χρήστη pastoula

Περιοχή: Σεϊχέλες
Προεπιλογή

Ένα ζευγάρι αποφασίζει να παει στην εξοχή για πικ-νικ. Ετοιμάζονται λοιπόν ανεβαίνουν στο αυτοκίνητο και κάποια στιγμή φτάνουν στον προορισμό τους. Εκεί λοιπόν που ηταν αραγμενοι κάτω από μια παχιά σκιά ξαφνικά προσγειωνεται δίπλα τους ένας ιπταμενος δίσκος . Ανοίγει η πόρτα και βγαίνει ένα ζευγάρι εξωγηινων...

Γεια σας γηινοι, είμαστε από τον πλανήτη Β457 και γυρίζουμε όλο το γαλαξια κάνοντας πειράματα. Θελουμε να λάβετε κι εσείς μέρος σε ένα από αυτά. Θελουμε να κάνουμε ανταλλαγή συντρόφων για μια νύχτα έτσι ώστε να μάθουμε τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις.

Με τα πολλά συμφώνησαν οι γηινοι να λάβουν μέρος στο πείραμα. Ανεβαίνουν λοιπόν στον ιπτάμενο δίσκο τα δυο αλλαγμενα πλέον ζευγάρια και κλείνονται στα δωμάτια για να κάνουν ότι ηταν να κάνουν.

Το άλλο πρωί αφου ξύπνησαν κατέβηκαν από το διαστημόπλοιο και αφού οι εξωγήινοι τους ευχαρίστησαν αποχώρησαν για άλλους γαλαξίες.

Έφτασε λοιπόν η ώρα να συζητήσει το ζευγάρι των γηινων για το τι έγινε το βράδυ.
- τι έγινε γυναίκα πως περασες ; Ρωταει ο άνδρας
- άκου τι έπαθα άνδρα μου με το που κατέβασε το παντελόνι του τρομαξα, ένα πραγματακι τόσο δα με το ζόρι μπορούσα να το δω. Ξαφνικά τραβαει το αυτί του ο εξωγηινος και μεγαλώνει γίνεται τεράστιο αλλά πολύ λεπτό, τραβάει στη συνέχεια και το άλλο αυτί και γίνεται σαν στυλιαρι, τρελαθηκα άνδρα μου ήταν ότι πιο υπέροχο έχω ζήσει . ΕΣΥ πως περασες, ρωτάει η σύζυγος .

- τι να σου πω ρε γυναίκα όλη νύχτα τρελαθηκε η άλλη να μου τραβάει τα αυτιά...

Τώρα τελευταία, έτσι ξυπνάω
 click to show
Ο χρήστης pastoula δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση