Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-11-09, 16:17   #39 Αρχή
maRtina
viva la κλαψα!

Το avatar του χρήστη maRtina

Περιοχή: Θεσαλλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην maRtina Send a message via Skype™ to maRtina
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mgkillme Εμφάνιση μηνυμάτων
martina

1)δηλαδη αμα δεν ζαλιζουμε τα 13 χρονα με αρχαια ελληνικα,ξεπουλησαμε την Ελλαδα??
you missed something!!!

2)ακουω οτι με τα αρχαια ελληνικα μαθαινεις σε μεγαλυτερος βαθος την γλωσσα.Με την ιδια λογικη να παμε στα παιδια του γυμνασιου και να τους μιλησουμε για πηγαδιου δυναμικου,ερμιτιανους τελεστες και ιδιοκαταστασεις της Hamiltonian,καθως ΕΤΣΙ δουλευει η φυση...μαντευω παντως οτι θα ειχαμε μεγαλη αυξηση στα κρουσματα αυτοκτονιων

3)η αποψη μου ειναι να υπαρχει μαθημα αρχαιων ελληνικων σαν υποχρεωτικο για ολους στην πρωτη(ισως και στην Β λυκειου) και οποιος επιθυμει να συνεχισει στην θεωρητικη κατευθυνσηl
1)εχω την εντυπωση πως δεν ειμαι εγω αυτη που χανει κατι .Γιατι ρε γμτ είναι ζάλισμα?μην αγχωσουμε τα 13χρονα και μη τα ζαλισουμε να μαθουν αρχαια ,μη ζορισουν τα κολαρακια τους λιγο παραπανω και πανε και τραβήξουν καμια ομαδικη αυτοκτονια .
Αυτο που βλεπω εγω σαν ξεπουλημα , απεχει πολυ απο αυτο που λες εσυ τωρα .

2)Μαθηματα φυσικης , χημειας , βιολογίας ξεκινουν απο το γυμνασιο αν δεν κανω λάθος, τουλαχιστον όταν πηγαινα εγω καναμε , οποτε μια πρωτη εικονα και παλι ,για τη φυση και τους μηχανισμους της,εχουν .
3)Τα αρχαια που διασκονται στις ταξεις του γυμανασιου δεν ειναι αρχαια που διδασκονται σε δέσμες ή κατευθυνσεις ο,τι τελος παντως υπαρχει σημερα στο συστημα παιδειας , ειναι αρχαια ,που στην ουσια εισαγουν τα παιδια σε αυτα και μπορουν αυτα να καταλαβουν αν αργοτερα μπορουν να μπουν σε "πιο βαθυα νερα"

click to show

......
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling
"

Ο χρήστης maRtina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση