Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-03-10, 18:43   #9 Αρχή
Egw
Gourouni apo ratsa

Το avatar του χρήστη Egw

Περιοχή: USA
Προεπιλογή

Ναι, και ο κύριος τάδες διάλεξε την έγκυρη επιστημονική επιθεώρηση "Espresso" για να αποκαλύψει το μέγα μυστικό... ρε τι κάνουν οι άνθρωποι για λίγη δημοσιότητα.

(Φαντάζομαι οι γερμανικές αρχές και οι διακεκριμένοι επιστήμονες θα είναι μασκαρεμένοι σε τουρίστες για να μην τους ανακαλύψουν οι κατάσκοποι... )

Δείτε μια ξεκαρδιστική "μετάφραση" στα Αγγλικά εδώ
http://www.creteisland.gr/greece/en/crete-news.html
(ειδικά η μετάφραση του έτσι κι αλλιώς βλακώδους μαϊντανού "και όχι μόνο": These, as they say in the future will save the world from water scarcity, not only ... )

Το άσχημο είναι ότι με αυτή την ακατανόητη μετάφραση μου είναι αδύνατο να καταλάβω το σύστημα, αν είναι σιλικόνη (silicone) ή πυρίτιο (silicon) ούτε αυτά που γράφει για τις πολικές αρκούδες έχουν νόημα, και ένα γρήγορο googlισμα δεν μου έβγαλε άλλες πληροφορίες. Πάντως μου μοιάζει με πολλές άλλες έρευνες που γίνονται με nanomaterials (που είναι πολύ της μόδας αυτή την περίοδο)

Να πω και μια κακία ακόμη. Για να φτιάξουν ένα πράμα που θα μαζεύει νερό στη Σαχάρα κάνουν δοκιμές στην Κρήτη επειδή εκεί έχει πολλή υγρασία. Σαν αυτόν που έψαχνε να βρει το κλειδί του όχι εκεί που το είχε χάσει αλλά κάτω από το φανοστάτη διότι εκεί είχε φως.
Ο χρήστης Egw δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση