Δυο γυναίκες δεν πέρασαν από σαρωτές και δεν τις άφησαν να πετάξουν
Σε δύο γυναίκες οι οποίες αρνήθηκαν να περάσουν από τους σαρωτές σώματος στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στη Βρετανία δεν τους επετράπη τελικά να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Οι γυναίκες, οι οποίες μάλλον κατευθύνονταν προς το Ισλαμαμπάντ αρνήθηκαν να περάσουν από το μηχάνημα επικαλούμενες ιατρικούς και θρησκευτικούς λόγους. Οι διοικήσεις των αεροδρομίων στη Βρετανία έχουν λάβει εντολή να μην επιτρέπουν την επιβίβαση σε όσους αρνούνται τον τελευταίο αυτό έλεγχο.
Σάλος με το ροζ βίντεο της Τζούλιας
Σάλο έχει προκαλέσει το ροζ video της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στο οποίο συμμετέχει σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν άντρα. Από την ώρα που κυκλοφόρησε το πικάντικο ερωτικό υλικό, ο λαμπερός κόσμος της showbiz έχει γίνει άνω-κάτω, ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν τι έχει συμβεί.
Οι ομολογουμένως καλογυρισμένες σκηνές του βίντεο, η διάρκεια του οποίου φτάνει τα 45 λεπτά, έχουν γυριστεί σε μια πολυτελή σουίτα. Η εκρηκτική ξανθιά επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με κάποιον μυστηριώδη παρτενέρ και πολλές φορές ποζάρει αυτάρεσκα στην κάμερα.
Μετά την κυκλοφορία του καυτού video ήρθε και η... καυτή αντιπαράθεση της ξανθιάς καλλονής με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών που έβγαλε στην αγορά το επίμαχο υλικό. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, μόλις πληροφορήθηκε ότι τα ερωτικά της μυστικά βγήκαν σε κοινή θέα έπαθε σοκ, όπως λένε άτομα του στενού της περιβάλλοντος, και δήλωσε ότι έχει ήδη κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες εναντίον του Δημήτρη Σειρηνάκη.
Χθες το βράδυ όμως, η εκρηκτική ξανθιά εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ σε εγκαίνια sex shop στα βόρεια προάστια. Για άλλη μία φορά η παρουσία της αναστάτωσε τα αντρικά πλήθη, ενώ σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίστηκαν οι δικοί της άνθρωποι ότι έπαθε σοκ και ήταν κλινήρης όλο το πρωινό, εκείνη ήταν ψύχραιμη και λαμπερή.
-
Διεκδικώ την αποκατάσταση του ονόματός μου μέσω της Δικαιοσύνης, είπε η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Προσπαθούν να με διασύρουν. Εγώ όμως παραμένω η Τζούλια, το απλό παιδί που όλοι ξέρετε.
Ένας σωφέρ για την Πετρούλα
Η Πετρούλα Κωστίδου, μετά τις καταιγίδες και τα... υψηλά βαρομετρικά που φέρνει στην TV, προσέλαβε σοφέρ για να την πηγαίνει στις δουλειές της. Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσε ταξί, κάτι όμως η αναμονή, κάτι οι απεργίες των ιδιοκτητών ταξί την οδήγησαν στη μεγάλη απόφαση να προσλάβει οδηγό. Ετσι πλέον είναι... Εγγλέζα στα ραντεβού της.
Αν και θα μπορούσε να έχει δίπλωμα οδήγησης, η 20χρονη hot ξανθιά δεν είχε το χρόνο να κάνει τα απαραίτητα μαθήματα. Οι γονείς της την έπεισαν να πάρει έναν οδηγό κι έτσι για χατίρι τους η Πετρούλα προσέλαβε τον Πέτρο, ένα νέο παιδί στο οποίο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.
Έκανε κι αυτή το μποτοξάκι της
«
Προσέχω για να έχω. Πλαστική δεν έχω κάνει, μποτοξάκι όμως ναι». Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Αγγελική Νικολούλη μπαίνοντας έτσι στο πάνθεον των επωνύμων γυναικών που έχουν παραδεχθεί ότι έχουν υποβληθεί στη συγκεκριμένη μέθοδο αισθητικής. Πέρα από αυτό, η αγαπημένη δημοσιογράφος αποκάλυψε πως λόγω της οικονομικής κρίσης της φετινής σεζόν αποδέχθηκε μείωση των αποδοχών της στο Alter κατά 30%.