Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-02-07, 09:45   #8 Αρχή
Freeman
I live my own script...

Το avatar του χρήστη Freeman

Περιοχή: In a storyline..
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Freeman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Freeman Send a message via Skype™ to Freeman
Προεπιλογή

Μιά ποικιλία με αλλαντικών - τυριών και μπυρίτσα κάνει δουλειά; Είναι αφροδισιακό δέν είναι;

Λοιπόν έχουμε τέσσεριςς κοπέλες που πιάνουν τα χέρια τους στην κουζίνα. Μιλάω για τις τσούπρες Piggy, Rozzana, Xouanita, Soraver.
Λύστε Θεούς και δαίμονες λοιπόν και βρείτε, φτιάξτε, δοκιμάστε, προτείνετε τις καλύτερες αφροδισιακές συνταγές. Και όταν λέω τις καλύτερες, εννοώ και υλοποιήσιμες.
Μήν μου πείτε δηλαδή

- Παίρνουμε 1λίτρο ζωμό απο cocoκάρυδα, 1 όρχι (D=30mm) απο λευκή τίγρη, 2 δέρματα πράσινης οχιάς κομμένο σε λορίδες (ωστε να τυλίξουμε το αλα λαζάνι αφροδισιακό), τριγαρίζουμε αβοκάντο, μαιντανό, γαλάζιο λίπος χελώνας (άν δέν βρούμε χελώνας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μυρμιγκοφάγου), και όταν τσιγαριστούν καλά καλά, πασπαλίζουμε 4 ειδώς μπαχαρικά και ζωμό κουκουνάρας.

Θέλω απλές βατές συνταγές που μπορεί να φτιάξει ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας! (Όχι όχι δέν είμαι ερωτευμενος με τον γείτονά μου )

Εμπρός λοιπόν! ΟΡΜΗΞΤΕ!!!