Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-08-10, 13:08   #4 Αρχή
maRtina
viva la κλαψα!

Το avatar του χρήστη maRtina

Περιοχή: Θεσαλλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην maRtina Send a message via Skype™ to maRtina
Προεπιλογή

ο Νεσαταπουλιατας ! για πολυ λοοολ
Ειναι ενας ναυαγός σε ενα ερημονησι , μολις τον εχει ξεβρασει το κυμα στο ερημονησι και αρχιζει την αναζητηση γι αφαγητο , "κατι πρεπει να βρω να φαω αλλιως θα ρεψω " σκεφτεται (παιδια θα σας το πω οσο πιο παραστατικα γινεται , εχεοι πολυ γελιο λεμεεε)
Βλεπει κατι κοκοφοινικες "αμαν εδω ειμαστε , θα πινω γαλα απ τις καρυδεςς" περασε ενας μηνας ειχε λιωσει να πινει γαλα απ τις καρυδες " δεν λεει κατι αλλο πρεπει να βρω να συμπληρωσω με το φαγητο γιατι αλλιως θα πεθανω " Ξεκιναει να ψαξει το νησι , μιας και δεν ειχε κουνηθει ενα μηνα απο εκει που τον ξεβρασε το κυμα .....
Ανεβηκε ενα λοφακι κατεβηκε ενα αλλο ...τσουπ βλεπει μπροστα του ενα μοναστηρι "Θεε μου ! σωσε με " σκεφτηκε ....επιβλητικη και τεραστια η πορτα του μοναστηριου μπροστα του , περνει αποφαση γρηγορα γρηγορα να χτυπησει ...ανοιγει ενας μοναχος
-μη χειροτερα τεκνο μου ! πως βρεθηκες εσυ εδω? εχω να δω ανθρωπο 10 χρονια ! μονος μου ζω εδω !
-Ειμαι ναυαγος και ειμαι ενα μηνα στο νησι , μπορω να μπω? μπορειτε να μου προσφερετε τη φιλοξενεια σας?
-Πεαρσε τεκνο μου , να κανεις μπανιο να ξεκουραστεις και εγω θα σου ετοιμασω εκπληκτικη ψαροσουπα !
-ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ συγκινηθηκα!!!!...:yah oo:

οση ωρα ετοιμαζοταν , ο μοναχος ετοιμαζε ενα τεραστιο τσουκαλι με ψαροσουπα ...
αφου πηρε το μπανακι του και εβαλε καθαρα ρουχα ....βρηκε μια γωνια εξω απο το μοναστηρι και αραξε και περιμενε χαζευοντας την υπεροχη θεα , να φαει τη σουπα του !
Βγαινει εξω ο μοναχος -Κοπιασε τεκνο μου να φας , ελα μεσα
-Λεω να φαω εδω εξω , πειραζει?
-Τι λες παιδακι μου? και να μυρισει την ψαροσουπα ο Νεσαταπουλιατας? θα σε καταπιει με τα ρουθουνια του και εσενα μαζι !
-Με δουλευεις? θα αφησω αυτη την υπεροχη θεα και θα παω να κλειστω στον μαντροτοιχο? και ποιος ειναι αυτος ο Νεσαταπουλιατας? τι ειναι μπαμπουλας?
-Ειναι ενας πανω απο 100 χρονων τεραστιος τυπος που λατρευει την ψαροσουπα ...την μυριζετε απο χιλιομετρα και ειναι ικανος να φαει ολο το τσουκαλι αμα την παρει χαμπαρι ...
-Μπα δεν θα προλαβει , εχω τετοια πεινα που θα την καταβροχθησω στο πι και φι
-Εγω σε προειδοποιησα
-Ρε φερε που σου λεω την ψαροσουπα ...και αμα προλαβει να τη δει αυτος εγω θα γινω αεροπλανο ...
ε παει και ο ερμος ο μοναχος του φερνει δυο μπολακια ..."εγω σε προειδοποιησα " του λεει , και παει και κλεινετε μεσα στο μοναστηρι , βαζει και εναν μεγαλο κορμο πισω απο την πορτα για ασφαλεια ...
Ο ναυαγος ξεκιναει να τρωει ...ρουφαει μια ..."ααααα βαλσαμο ! υπεροχη ...."
ρουφαει δευτερη " πω πω δεν την χορταινω .." ξαφνικα νιωθει μια παρουσια πισω του " εχει και πλακα " σκεφτεται ....γυριζει τι να δει !!! ενας τεραστιος τυπος με τεραστια ανοιχτα ρουφουνια !!!! "Αμαν τι γαμησα ο Νεσαταπουλιατας " σκεφτεται
Τράβα ο ενας το μπλω με τη σουπα , τράβα ο αλλος , οχι δικια μου ειναι ...μμμμμμ ο αλλος θελω ψαροσουπα ...δεν προκειται να την παρεις ποτε ο ναυαγος ...τραβα δωσε τραβα δωσε φευγει το καυτο μπωλ πεταγεται στον αερα και μπαινει μεσα απο τον μαντροτοιχο και πεφτει πανω στον μοναχο που ακουγε με αγωνια πισω απο την πορτα τον Νεσαταπουλιατα και τον ναυαγο να μαλωνουν ....πεφτει στο κεφαλι του το μπλωλ και τον ζηματαει
Βγαιενι εξω με νευρα με το δικανο και φωναζει: Φεύγα Νεσαταπουλιάτα , ψαρο κάηκα!

Και απο εκει βγηκε το" Φευγανε σα τα πουλιααα τα ψαροκάηκαααα " και αρμενιιιιζαμ εστα πέλαγααα αγαπη μου παλιαααα αχαχαχαχΨΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

click to show

......
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling
"

Ο χρήστης maRtina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση