Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-06-11, 10:07   #21490 Αρχή
soraver
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ

Το avatar του χρήστη soraver

Περιοχή: Στα βάθη του υπονόμου!
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην soraver Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην soraver Send a message via Skype™ to soraver
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Egw Εμφάνιση μηνυμάτων
Ε, είπα. 29 Ιουνίου. 30 φαντάζομαι θα ανέβω από Παλιό Φάληρο Αθήνα για Μητρόπολη (δισκάδικο, όχι εκκλησία), και θα ιδωθώ εκεί με παλιούς γνωστούς, τέως Οδονειρίτες, αν θέλει και κανα κακο_παιδι να έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο αλλά προειδοποιώ ότι θα σκυλοβαρεθείτε διότι θα βρεθείτε σε μια παρέα άγνωστων μεσόκοπων έως γερόντων που θα μιλάνε παθιασμένα για πράματα που έγιναν πριν γεννηθείτε. Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει αυτή η μάζωξη, πριν κάμποσα χρόνια υπήρχε και συνάντηση κακών παιδιών και είχα πάει κι εκεί, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν ίδια μέρα. Αμέσως μετά θα πάμε κάπου με το σογάκι, δεν ξέρω ακόμη πού (θα ειδοποιήσω όταν αποφασιστεί, μπας και είναι σε κανένα μέρος που έχει κακα_παιδιά), και μετά Διακοφτό ως τέλος Ιουλίου. Πετάω για ΝΥ στις 29 Ιουλίου. Μπορει να είμαι στην Αθήνα και κανένα ενδιάμεσο διήμερο.
an mporeis na pareis alles 2 meres (na fugeis 31 iouliou) 8a sto proteina pantws... 8a exoume upshles episkepseis stas a8hnas.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mgkillme Εμφάνιση μηνυμάτων
Helloooooooooooooooooo
Τελικά είχε θέμα το ρούτερ!
Δεν μπορούσε ''να πάρει''τις ρυθμίσεις από την cyta!
Ηρθε ενας ευγενέστατος τεχνικός,αλλάξαμε το ρούτερ με το pirelli,το σέταρε και ολα οκ!
kalorizikh h grammh pordoulh

kalhmera stous upoloipous kai miso na dw apo pou den exoume dei garfield na ton balw na mas ftia3ei th dia8esh ('h na MOU ftia3ei th dia8esh?)

nato na to petietai

comics

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soraver : 08-06-11 στις 10:11.
Ο χρήστης soraver δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση