|
Αταξίες Ενός κακού παιδιού μύρια έπονται! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
Ακολουθούν ατάκες του τρισµέγιστου Γ. Γεωργίου απo to "Kαφενείο των φιλάθλων" :
"Τα νεφρά µου παλιόπουστα" "Ρε ήµαρτον ρε!!!" Γιώργο, ωραίο πουκάµισο. -"Να στο δώσω να πας να κοινωνήσεις;" "Αν το πουλί µου είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο" " Χου ρε!" "Απα πα πα πα πα..." Γιώργο σε πάω ρε, τα λες έξω απ'τα δόντια.-"Ποια δόντια ρε;;;" Γιώργο γεια σου. -"Της Γιαγιάς σου!" "Σάßßα, τα παπάρια µου τράßα" "Το παν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι να έχεις καλά πλεµόνια" "Ρε τι γίνεται..." "Μάγκα, ßλέπεις µπάλα" "Καλή η µαλακία σου" "Πολύ κλο-κλο και αυγό τίποτα" "Παπάρια µάντολες" "Περσυνά ξυνά σταφύλια είνα αυτά" "Αντίο ζωή (µε Τζιοßάνι και Ζέτερµπεργκ)" "Γεωργίου speaking" "Πάµε για break-dance" "Τελειώσαµε; Πάµε για Ύψιλον;" "Καλά κρασά"(για Ζαγοράκη!) "αßαßα" "Η µπάλα στο µπακλαßωτό" "Λίρα εκατό αυτό που σου λέω" "Γεία σου ρε γεροντάρα!" "Μόνο απ΄τον Γεωργίου θα τ'ακούτε αυτά" "Πάρτον κάτω τον Γεωργίου" * Όταν είχε τρακάρει και είχε ßγει στην εκποµπή µε γύψο και κολλάρο*: " Ήτανε ρε µάγκες µια νοσοκόµα στο Κρατικό, είχε ένα ßυζί... γιαταγάνι!!!" "Πόναγα χαµηλά και είχα χεστεί απ'το φόßο µου µην έχει πάθει τίποτα το συκώτι. Μου λέει µια νοσοκόµα "Μήπως έχεις αέρια;" και λέω εγώ "Πολλά..." "Είχα πάει µε την γυναίκα µου στον Τζώρτζογλου και την Ματσούκα. Και ßγαίνει που λέτε η Ματσούκα. Ρε σεις, εγώ νόµιζα ότι οι γυναίκες έχουν γόßα στιλέτο. Αυτή είχε ρώγα στιλέτο ρεε!!!. Λίγο ακόµα και θα µου'ßγαζε το µάτι!" "Καλά ρε, είναι δυνατόν να πιάνει το µικρόφωνο ο Τριαντάφυλος και να τραγουδάει; Είναι σαν να πάω εγώ να διαφηµίζω οδοντόκρεµες" Συγνώµη κύριε Γεωργίου για την φωνή µου, είµαι ßραχνιασµένη. -"Θες να σου δώσω τίποτα µαλακό για τον λαιµό;" "Πήγαµε στο γήπεδο του Φωστήρα να γυρίσουµε το τρέηλερ της εκποµπής, και εκείνη την ώρα έκανε προπόνηση η οµάδα. Κάνανε ένα σύστηµα που κατέληγε η µπάλα στον πλάγιο, εκείνος έßγαζε την σέντρα και ο επιθετικός πεταγόταν να σκοράρει. Το κάνανε καµιά πενηνταρία φορές και οι επιθετικοί δεν ßρήκαν ούτε µία φορά την µπάλα. Μόλις µπήκαµε µε το συνεργείο και αρχίσαµε τις πασούλες και τα σουτάκια έρχεται ο πρόεδρος του Φωστήρα και µας λέει. -Ρε, δεν κάνετε κανα δελτίο;" "Ρε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι τόσο άτεχνος, που και µε σαγιονάρες να παίξει θα πατήσει τα κορδόνια του" "Ρε τι πάσα έßγαλε ο παλιόπουστας ο Ροναλντίνιο;;;" "Κι αυτός ο Ριßάλντο... 52 νούµερο παπούτσι." "ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΕΧΕΙ ΡΙΓΜΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ Ο ΠΑΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΣΟ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΤΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!!!!" "Καθενας στο ειδος του και ο λουµιδης στους κεφτεδες" Μπροστα παιζουν οι Χαριστεας και ο Νικολαϊδης. ο κοντος δεν ßλεπει τον ψηλο λογω υψους και ο ψηλος τον κοντο λογω ...κοντους!!! "Όλα τα αθληµατα εχουν φερει διακρισεις στην ελλαδα: το µπασκετ, το ßολεϊ, το πολο, ο στιßος, η αρση ßαρων, το µπαµπινγκντον, το ταßλι..." Αναφεροµενος στις εκλογες του 2000: "το πηρατε το µηνυµα εσεις?" "οι αλλοι το πηρατε?" " παρτε και τα παπαρια µου τωρα..." "ο Νταµπίζας-ντάµπιζας-νταµπιζάς..." "Ο Αλεφαντος µεσα απο τη γραµµη (κοουτσαρισµα δηλαδη) παιρνει 10. εξω απο τη γραµµη παιρνει ßλαδιßοστοκ. -8..." "Μα καλα, αυτος ο Kαραγκουνης, σκατα εχει στο κεφαλι του?" "ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ...ΗΜΑΡΤΟΝ!!!" "Γιώργο ο θρυλος θα γυρίσει στο Καραισκάκη?? - ... - Θα γυρίσει ρε Γιώργο?? - Φίλε , κατσαßίδι έχεις σπίτι σου?? - Τι λες ρε Γιώργο?? - Ρε κατσαßίδι έχεις?? - Εχω ρε Γιώργο.. - Πάρε αυτό που θα σου πω και ßίδωσέ το καλά στο µυαλό σου!!! ΔΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!!" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ: "ΡΕ ΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΘΑ ΠΑΤΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ" "Για την καφριλα του ποδοσφαιρου φταινε οι δηµοσιογραφοι που ποτιζουν µε δηλητηριο τον καθε οπαδο" "Ρε 'σείς, αυτοί είναι πολύ αργοί µιλάµε! Αφού να φανταστείτε, στην προπόνηση όταν κάνουν σπριντ ο Ζάετς δεν κρατάει χρονόµετρο. Ηµερολόγιο κρατάει..." "Τηλεφωνατε εσεις για να τα κονοµαω εγω." Μια φορα µαλιστα, τον ειχε παρει τηλέφωνο µια κυρία και του ειχε πει: -Μα δεν ντρεπεστε κ.Γεωργιου να ßγαινετε µε τετοια εµφανιση στο γιαλι? Τι δοντια ειναι αυτα? ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ? -κυρια µου παιδακια εχετε? -ε.. τι εννοειτε? ναι εχω! -προσεξτε κυρια µου, µηπως αυριο σας πουν πως θελουν να κανουν τα δοντια τους σαν τα δικα µου, απαντησε ψυχραιµα ο γιωργαρος αφηνοντας την αγαλµα! sakopetra.com |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
klikanthropaki
![]() |
![]()
Piggy eisai georgiou fan? edo sthn perioxh menei an ton peruxo kamia fora 8a tou po na se parei thl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Με την μπάλα ασχολούμαι όσο ασχολούνται τα ψάρια με την ορειβασία, αλλα όποτε πετύχαινα την εκπομπή του Γεωργίου την ρούφαγα μέχρι και τις διαφημίσεις! Κορυφαίος!!! Τώρα κάνει εκπομπή; |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
flamingo lol
![]() Εγγραφή: 25-05-2007
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
τι να τα κάνω τα γουρουνάκια χωρίς δόντια?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
klikanthropaki
![]() |
![]()
looooooooooooooooooool
mporei na mhn exoun dontia.. alla 8a einai gourounakia me ta oula tous ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|