![]() |
![]() |
ο γητευτής των σκύλων...
![]() Εγγραφή: 15-07-2007
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
![]()
όχι όχι λάθος νομίσατε
![]() ορίστε και μερικές ατάκες για να αποκρούεται τις "μπηχτές" περί γάμου νοικοκυρέματος, αποκεφαλισμού, δέσμευσης, καταναγκαστικών έργων, κρεμάλας, πουγυριζεςολοτοβραδυανεπροκοπε, δενεφερεςουτεεναφραγκοσημεραγιαναπαρωγαλαγιατομωρο γαιδαρε, σουχαρησατακαλύτεραχρονιατηςζωηςμουκαιαυτοειναιτοε υχαριστω.... κτλκτλ κτλ κτλ κτλ -Πότε λες να ανέβεις και εσύ τα σκαλιά της εκκλησίας? -Ποτέ, δεν πιστεύω σε κανένα θεό και δεν πατάω ποτέ το πόδι μου σε καμία εκκλησία (πάρε κάτω την θεούσα θεία) (Μπορείς επίσης να πεις πως η κοπέλα σου, η Τανσού είναι μουσουλμάνα και θα παντρευτείτε σε τζαμί, αλλά εκεί η θεία θα μείνει στον τόπο και από γάμο θα πας σε κηδεία, οπότε δεν το συνιστώ). -Με εκείνη την κοπέλα που ήταν να αρραβωνιαστείτε και να μείνετε μαζί, τι έγινε? -Δεν ήταν να αρραβωνιαστούμε και τελικά συγκατοικώ με το Μένιο. -Τι δουλειά κάνει το παιδί? Γιατί δεν τον έφερες και αυτόν? Φίλος σου είναι. -Δεν είναι φίλος. Είναι συγκάτοικος και δεν μπορούσε να έρθει. Παρακολουθεί ειδική αγωγή για τον HIV. -Για τον ποιον? -HIV, θεία. Είναι φορέας του AIDS (σέκος και η δεύτερη θεία) -Με τη Μαρία πως τα πάτε? Όλα καλά? -Με τη Μαρία καλά. Η Τασία μου κάνει κάτι νερά τώρα τελευταία, αλλά που θα μου πάει. -Ωραία τα λόγια του παπά, ε? -Του μεθυσμένου? -Τι ωραίος που ήταν ο Γιάννης, στο χορό του Ησαία! -Όντως! Έτσι όπως ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα, τα ρύζια κολλούσαν πάνω του. Σαν τη συσκευασία του μπάρμπα Μπεν ήταν. -Τι περιμένεις? -Να με πληρώσει εκείνος ο πελάτης που χρωστάει 4 μηνιάτικα (αυτή είναι ντρίμπλα, για να αλλάξεις την κουβέντα). -Η γιαγιά θέλει να καμαρώσει τον εγγονό της γαμπρό -Ο εγγονός της θέλει τη Σίντι Κρόφορντ. -Ακόμη το σκέφτεσαι? -Όχι, το αποφάσισα. Θα αγοράσω ομόλογα και ρέπος (άλλη ντρίμπλα). -Πότε θα καταλάβεις πως ο άνθρωπος μπορεί να είναι ευτυχισμένος μόνο αν κάνει οικογένεια? -Ο ξάδερφος ο Βασίλης, της θείας Κατίνας, τι κάνει? Ακόμη παίζει χαρτιά? -Πότε λες να κάνεις το μεγάλο βήμα? -Όταν πάρει ο ΠΑΟΚ το champions league (το χρησιμοποιεί ένας πελάτης με εξαιρετικά αποτελέσματα) -Πότε θα βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη? -Μια χαρά τάξη έχει η ζωή μου. -Πότε θα νοικοκυρευτείς? -Ήρθες στο σπίτι μου. Σου φάνηκε ανοικοκύρευτο? -Κοίτα το Γιάννη. Πόσο όμορφη κοπέλα βρήκε και παντρεύτηκε! -Κοίτα τον Κώστα. 120 κιλά έχει γίνει η γυναίκα του! -Πότε λες να παντρευτείς? -Να μη σε νοιάζει. Και αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το τι θα κάνω στη ζωή μου, κόβουμε και την καλημέρα... -Αντε η σειρά σου -Φτου γμω τη γκαντεμιά μου ή "Εχω χαρτί από γιατρό, ζητάω μια σύντομη αναβολή κύριε Πρόεδρε" -Εσύ πότε θα νοικοκυρευτείς; -Μα γιατί; Εμένα μου αρέσει τόσο πολύ η ακαταστασία -...να βρίσκεις ενα ζεστό πιάτο στο τραπέζι -Ζεστό; Μπλιαχ. Εγώ μέχρι και την πίτσα κρύα την τρώω -Εσύ Πανούλη πότε θα παντρευτείς; -Στις 18 Απριλίου του 2014, όχι εδώ τι θα βρουν να μου πουν; -Αυτή η καλή κοπέλα η Βίκυ (αρχαία ιστορία που λένε και οι Αμερικανοί) άσχημη σου πέφτει; -Μα αυτή το γύρισε κι έγινε Λεσβία, τώρα με βοηθάει όταν κάνω πάγκο στο γυμναστήριο. Μου κρατάει τα βάρη -Η άλλη η καλή κοπέλα, η Δέσποινα; -Α, αυτή έχει κονομήσει, ξέρεις τι λεφτά βγάζεις αν έχεις δικό σου μπ..δέλο; -Η Ελισάβετ ήταν καλή κοπελίτσα γιατί την άφησες ρε βλάκα; -Μα δεν την άφησα, αυτή με άφησε, για έναν μαύρο που πούλαγε cd, είχε λέει πλούσια χαρίσματα
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Makjunior : 22-11-08 στις 14:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κι εχω να συμπληρώσω: -ρε Άννα, δεν θα παντρευτεις κι εσυ να ερθουμε στον γαμο σου? -Μα γιατι? Μάρεσει τοσο να ερχομαι εγω στους δικους σου! -ρε Άννα, τι περιμενεις? -Το τρολει, αλλα εχω μια υποψια οτι δεν εχουμε ακομα γραμμες στο χωριο! -καλα, εσυ δεν θες παιδια? -ναι! για καμια ωρα! μετα τα στελνω στην μανα τους να τα αλλαξει! και διαφορα αλλα αυτου του στυλ!
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
τι λες ρε καμμενε?
εσυ ποτε θα παντρευτεις? να ησυχασουμε?
![]() |
![]() |
ο γητευτής των σκύλων...
|
![]()
I DO!!!!!! YIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]()
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
douleia den eixe o diabolos, gamous sxediaze
![]()
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
unidentified pig
![]() |
![]()
Μα η απαντηση ΠΟΤΕ στο ερωτημα ποτε θα παντρευτεις δεν ειναι optional?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ο γητευτής των σκύλων...
|
![]()
an apanthseis kati tetoio... th mamhses...
![]()
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
θα ερθω να συμφωνησω με τον προλαλησαντα!
εκει μπαινει η απαντηση: την βλεπεις την κλειω? μαζι εισασταν απο το δημοτικο και τωρα εκεινη εχει 2 παιδια στο γυμνασιο! δεν ειναι ωραια να εισαι μικρη και νε εχεις μεγαλωσει τα παιδια σου? (εκει, μην τολμησεις να απαντησεις οτι δεν θες παιδι! την πουτσισες!)
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|