KakaPaidia.gr

Επιστροφή   KakaPaidia.gr > ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ > Κομπλεξισμοί

Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 06-10-07, 22:12   #1 Αρχή
kako_paidi®
Είμαι μητέρας!!!!

Το avatar του χρήστη kako_paidi®

Προεπιλογή Έχω μπερδευτεί....!!!!

Για λόγους που αυτήν την στιγμή δεν έχω ούτε τον χρόνο και κυρίως ούτε την διάθεση, να αναλύσω.... θέτωτο παρακάτω ερώτημα, έστω και γενικό, που ίσως να βοηθήσει να δοθούν, πιο αντικειμενικές απαντήσεις....

(θα παρακαλούσα, να απαντήσετε σοβαρά και όχι στην πλάκα, θα έλεγα, πως δεν την πολυσηκώνω την πλάκα αυτή την στιγμή, αλλά αν κάποιος, θέλει να το διακωμωδήσει, θα παρακαλούσα, τουλάχιστον μέσα εκεί, να κρύβει την πραγματική του απάντηση)

Υπάρχει περίπτωση, να είμαι εγώ ο φυσιολογικός και όλοι οι υπόλοιποι οι παράξενοι, ή τελικά εγώ έχω πρόβλημα?

Εδώ στο συνέδριο που είμαι, έχω συναντήσει (και στην Ηγουμενίτσα, με κάποιους από αυτούς είμαι αναγκασμένος, να συναναστρέφομαι ακόμα ), που στο παρελθόν και κατα καιρούς, μου έχουν κάνει την ζωή μου πραγματικά δύσκολη, έως και μη βιώσιμη. Ένας Θεός, μόνο ξέρει, πως έχω καταφέρει και τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά.

Ένας από αυτούς ήταν η αιτία που έξορίστηκα από την Χίο και μάλιστα έκανε και μετέπειτα προσπάθειες, να με διώξει και από την εταιρία, και τώρα τον συναντώ και μου συμπεριφέρεται, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μου κάνει πλάκα, μου μιλάει, με προσκαλεί για καφέ, έρχετε και κάθετε δίπλα μου, σαν να μην έχει συμβεί ποτέ τίποτα.

Οι άλλοι που έχω στην Ηγουμενίτσα, και αυτοί φέτος, άρχες του χρόνου και μέχρι και τον Ιούλη έντονα, προσπάθησαν να με πετάξουν και αυτοί εκτός εταιρίας, και χώρια τα εντώς δουλειάς, σε κάποια φάση, βάζωντας χέρι και στον μισθό μου, κάνοντας μου, την ζωή μου πολύ δύσκολη, για δύο μήνες (τόσο προφανώς, είχαν περιθώριο, για να μην εκτεθούν) τουλάχιστον, είχα κατεβάσει τον μισθό μου, επικαλούμενοι λογιστικό λάθος (δειάρκιας, 8 μηνών), στα 862 ευρώ, από 1127 που πρέπει ν παίρνω (και δεν έχω πάρφει ποτέ φέτος). Υπόψην ότι τα πάγια εξοδά μου αγγίζουν τα 800 ευρώ τον μήνα, και με ανάγκασαν να ζήσω, με 62 ευρώ, για δύο μήνες απανωτά. Προφανώς ήταν η ύστατή τους προσπάθεια, για να μου κάνουν την ζωή δύσκολη και να με κάνουν να φύγω από εδώ, μην μπορώντας πλέον να επιβιώσω.Εγώ δεν τους έκανα το χατήρι και το πάλεψα.

Το θέμα όμως, δεν έιναι το τι μου έκαναν, γιατί το θεωρώ εν μέρη, πως έχει κάποια λογική. Αν κάποιος δεν ξέρει να κάνει την δουλειά του σωστά, αφού δεν μπορεί να διορθωθεί, προσπαθεί, να βγάλει τον άλλον από την μέση.

Αυτό που με ενοχλεί και κοντεύει να με τρελάνει, είναι ότι μου φαίροντε, λες και δεν συμβαίνει τίποτα και απορώ....

Τι σκατά, μπορούν κάποιοι να λειτουργούν έτσι?

Μόνο εγώ δεν μπορώ, να κάνω αλλιώς και αν κάποιος μου έχει κάνει κάτι ή έχω κάνει εγώ συνεχίζω και συμπεριφέρομαι ανάλογα, υποστηρίζοντας την όποια κίνηση είχα κάνει?

Τελικά μήπως πρέπει και εγώ, να φέρομαι, χάλια και να μην με νοιάζει τίποτα?

Δεν ξέρω ρε γαμώτο....

Υπάρχει περίπτωση, να είμαι εγώ ο φυσιολογικός και όλοι οι υπόλοιποι οι παράξενοι, ή τελικά εγώ έχω πρόβλημα?

συγνώμη, αν τα λέω μπερδεμένα και σας δυσκολεύω, να βγάλετε νόημα, αλλά έτσι είναι μέσα στο μυαλό μου και εμένα και δεν είμαι ικανός αυτήν την στιγμή, να μπορέσω να τα συμαζέψω.

Υπόψην, τώρα δεν είμαι στα "όρια", την παλεύω ακόμα, αλλά θέλω μια σοβαρή απάντηση, γιατί ξέρω ότι με τρελαίνει αυτό και με χαλάει και δεν ξέρω πότε ακριβώς θα ξεπεράσω το όριο και θα τα κάνω πουτάνα.

Οπότε τώρα ζητάω μια δεύτερη γνώμη, μήπως και καταφέρω και το παλέψω inside, έτσι ώστε να γλυτώσω την έκρηξη!

click to show

ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ οδοντίατρος
Ο χρήστης kako_paidi® δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές