|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
29-05-08, 23:27 | #1 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
Μην πετάτε τα εισητήρια!
Καλημέρα σε όλους.
Ακούστε κάτι ενδιαφέρον που μπορούμε να το επεκτείνουμε. Σήμερα στον ηλεκτρικό σταθμό του Αγ. Ελευθερίου στα ακυρωτικά μηχανήματα και ενώ ήμουν έτοιμη να ακυρώσω το εισιτήριο μου για Σύνταγμα, βρήκα πάνω στο ακυρωτικό μηχάνημα ένα εισιτήριο ακυρωμένο 15 λεπτά πριν, στην ίδια κατεύθυνση με τη δική μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη και δεδομένου ότι μου έχει τύχει ξανά, δεν ακύρωσα το εισιτήριο μου αλλά πήρα το ακυρωμένο που βρήκα και με αυτό κατέβηκα Σύνταγμα. Το περιστατικό αυτό μου έχει ξανασυμβεί και πληροφορήθηκα πώς υπάρχει μία ομάδα ατόμων που αντί να πετάξει το εισιτήριο κατά την έξοδο της από το μέσο μεταφοράς το αφήνει πάνω στα ακυρωτικά μηχανήματα ώστε να το χρησιμοποιήσει και ο επόμενος. Είναι μια κίνηση συνεργασίας των πολιτών της Αθήνας που αντιδρούν στις μαζικές αυξήσεις των τιμών βασικών αγαθών. Νομίζω θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε και εμείς δίνοντας την ευκαιρία στον επόμενο από μας να ταξιδέψει δωρεάν. Επίσης θα βοηθούσε να το διαδίδαμε σε όσους το δυνατό περισσότερους!!!!! Πηγή: www.greekzlive.com
30-05-08, 00:24 | #2 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Σαν το παρκόμετρο ένα πράγμα
30-05-08, 01:00 | #3 |
Ο Αργός με την πάπια
|
Ακούτε ρε ντόπια ρεμάλια. Ουτε στον ηλεκτρικό ούτε στο μετρό να πετάτε τα εισιτήρια σας
30-05-08, 10:17 | #4 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
H alh8eia pantws einai pws den akribine to eisithrio.
Eixan ena pou to elegan eniaio, pou mauto mporoiuses na mpeis se oles tis grammes tou metro, se leoforeia kai trena, alla oxi sta leoforeia pou pane aerodromeio kai sto metro otan 3ekinaqei gia aerodromeio. To eisithrio auto exei diarkeia mias wras. Epishs uphrxan eisithria mono gia leoforeia kai troleu, kai mono gia metro. Auto0 pou ekanan einai na katarghsoun ta ane3arthta eisithria, kai na afhsoun mono to eniaio sthn timh pou eixe kai prin. 80 lepta to oloklhro, 50 to miso. |
30-05-08, 11:09 | #5 |
viva la κλαψα!
|
Δεν ξερω τι γινετε κατω , παντως αυτο με την επαναχρησιμοποιηση των ηδη ακυρωμενων εισητηρίων με την ιδια γραμμη απο αλλο ατομο , η εστω και με προορισμο αλλη ς γραμμης εντος των 70 λεπτων που δινει ο ΟΑΣΘ , γινεται εδωω και πολυ καιρο στη Θεσσαλονικη . Πολλοι γι ανα μην αγορασουν εισητηριο ψαχνουν τα καλαθια διπλα στις στασεις. Προσωπικα μου εχει τυχει να ανεβαινω στο λεοφορειο και να με στουπώνουν εισητηριο στην παλαμη ....την πρωτη φορα ειχα τρομαξει νομιζα ηθελε ο κυριος να μου κανει κακο που μου επιανε τον καρπο και εγω αλλο τοσο το εσφυγγα χαχαχχαχαχαχα . Τεσπα , αν σε μαγκωσει ο ελεγκτης να κανεις αυτην την κινηση σε γαΜ%$σε , δεν το γλιτωνεις το προστιμο . Εγινε και αυτο , γι αυτο το λεω.
|
30-05-08, 11:10 | #6 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
ξεχασες αυτο που σου ειπα! οτι αυτο ειναι ενα μεταβατικο σταδιο και μεχρι το τελος του χρονου θα ακριβινουν κι αλλο.
υπαρχει επισημη ανακοινωση για αυτο! αλλα μην λες οτι δεν ακριβινε, γιατι μια πολυ μεγαλη μεριδα των πολιτων επαιρνε μονο λεοφωρειο και δεν χρειαζοταν τα ενιαια εισητηρια! αυτοι τωρα, τι θα κανουν? μπραβο στα παιδια! click to show
30-05-08, 11:28 | #8 |
υπόθετο
|
ton teleytaio mhna! kai egv to ekana, prin ta kainouria eishthria!
30-05-08, 11:33 | #9 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Ειναι Ιουδας, καταδοτης και κουκουλοφόρος πιστευω.
|
30-05-08, 11:34 | #10 |
υπόθετο
|
einai! einai!
|