|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
21-09-06, 11:13 | #1 |
Firefly from hell
Περιοχή: Χώρα του Ποτέ(μη λες)Ποτέ
|
KAKOPAIDA RADIO 5,5 FM
Κυρίες και Κύριοι Αγαπητά Κακόπαιδα … Καλημέρα σας!
Ακούτε την πρώτη πειραματική εκπομπή του Kakopaida-Radio στους 5,5 Γιγακύκλους! Από αυτή τη στιγμή μπορείτε να αφήνετε τις αφιερώσεις σας σε γνωστούς και άγνωστους, καλούς και κακούς, λογικούς και παράλογους! Το πρώτο τραγούδι αφιερώνεται σε όλα τα Κακόπαιδα παλιά και καινούργια , σε όλους και όλες εσάς! Καλημέρα τι κάνεις να'σαι πάντα καλά κι όταν είσαι κοντά μου κι όταν είσαι μακρυά να'ναι κάθε σου μέρα μια καινούργια αρχή καλημέρα τι κάνεις σ'αγαπάω πολύ.. Καλημέρα τι κάνεις να'σαι πάντα καλά το κουράγιο μη χάνεις το κεφάλι ψηλά καλημέρα χαρά μου καλημέρα ζωή καλημέρα τι κάνεις σ'αγαπάω πολύ.. Καλημέρα τι κάνεις να'σαι πάντα καλά κι όταν είσαι κοντά μου κι όταν είσαι μακρυά να'ναι η κάθε σου μέρα μια καινούργια αρχή καλημέρα τι κάνεις, σ'αγαπάω πολύ.. Καλημέρα τι κάνεις να'σαι πάντα καλά κι όταν όλα νομίζεις ότι πάνε στραβά πάντα κάτι θα γίνει μη ρωτάς το γιατί καλημέρα τι κάνεις Σ'αγαπάω πολύ...
21-09-06, 12:12 | #2 | |
klikanthropaki
|
Παράθεση:
|
|
21-09-06, 12:43 | #3 |
Firefly from hell
|
Κάνε εσύ την αφιερωσή σου και άσε εμένα να ασχοληθώ με τα τεχνικά θέματα! (έχω μαγικό ραβδάκι )
21-09-06, 12:59 | #4 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
xmmm mhpos na sthname k kana shoutcast? 8umamai palia eixe gelio h upo8esh... mono pou den 8a nai o monokerws
tink: distuxws den brhka stixous gia to tragoudaki pou h8ela, alla opws k na xei 8elw na baleis to "o skulos mou einai gay" k na to afierwseis me polu agaph k katanohsh ston SS kai to ROY pou 6 xronia twra mas dinoun thn elpida pws ki emeis kapoia mera 8a niwsoume thn pragmatikh agaph |
21-09-06, 15:46 | #5 |
Firefly from hell
|
Ούτε εγώ βρήκα στίχους για το εν λόγω άσμα! Δεν πειράζει όμως.... Ο Σοραβάκος αφιερώνει με πολλή αγάπη και κατανόηση στον SS και στον Roy !!!
Επίσης το Πονεμένο Κυκλάμινο αφιερώνει στον Λάκη και η Κούλα στον Κυριάκο (Κούλααααα πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!) (Υποτίθεται ότι παίρνετε το μικρόφωνο και αφιερώνετε μόνοι σας!!! Οκ?)
28-09-06, 22:11 | #6 | |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
Παράθεση:
29-09-06, 11:36 | #7 |
Firefly from hell
|
Όπως λέμε Σοράβερ - Σοραβεράκος - Σοραβάκος ....
(το επόμενο βήμα είναι Σοράκος ....)
29-09-06, 11:40 | #8 |
Firefly from hell
|
Μια γλυκειά Καλημέρα σε όλα τα Κακά Παιδιά ανά τον κόσμο που είναι συντονισμένα στο Κakopaida fm.
Ροδάκινο – Μιλτιάδης Πασχαλίδης Στου ροδάκινου το χρώμα έβαψες τα μάγουλά σου και του κερασιού τη γλύκα με κερνάς με τα φιλιά σου Τώρα τα λόγια που 'χες πει ξερόφυλλα του αέρα αχ, ν' άκουγα απ' τα χείλη σου άλλη μια καλημέρα... Κανελλόριζα και δυόσμο κι απ' την ερημιά το μέλι σου χαρίζω όλον τον κόσμο και μου λες πως δεν σε μέλλει Τώρα τα λόγια που 'χες πει ξερόφυλλα του αέρα αχ, ν' άκουγα απ' τα χείλη σου άλλη μια καλημέρα
28-09-06, 11:50 | #10 |
Firefly from hell
|
Κυρίες και Κύριοι Αγαπητά Κακόπαιδα … Καλημέρα σας!
Aκούτε την πρωινή εκπομπή του Kakopaida radio! Η μέρα είναι μουντή και συννεφιασμένη, βροχούλα θα ξεσπάσει όπου να' ναι λίγο, αλλά η διάθεση είναι πάντα ψηλά !! (Τόσο ψηλά που χάθηκε στον ουρανό!) Πάμε να ακούσουμε "Ένα χειμωνιάτικο πρωϊ"...να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα...Τα αυτιά μας θα χαϊδέψει η φωνή της Ελένης Βιτάλη...
|