|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
30-10-08, 10:37 | #1 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Για κακόβουλες αναπάντητες κλήσεις προειδοποεί η Cosmote
Απατεώνες που χρησιμοποιούν τηλεφωνικούς αριθμούς από το εξωτερικό κάνουν αναπάντητες κλήσεις σε συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, με στόχο να τους εξάψουν την περιέργεια και να τους αναγκάσουν να καλέσουν το πανάκριβο νούμερο για να δουν ποιος τους τηλεφώνησε.
Στην απάτη αναφέρεται ανακοίνωση της Cosmote, η οποία μάλιστα προχώρησε στη φραγή εισερχομένων κλήσεων από τηλεφωνικό αριθμό υψηλής χρέωσης, ο οποίος έχει πρόθεμα +3789 και προέρχεται από τον Αγιο Μαρίνο. Η εταιρία συμβουλεύει τους συνδρομητές της να αποφεύγουν είτε να καλούν, αν βρουν αναπάντητη κλήση, είτε να μην απαντούν σε κλήσεις από διεθνείς αριθμούς τους οποίους δεν αναγνωρίζουν. Σε περίπτωση κλήσης από παρόμοιο αριθμό, η Cosmote παρακαλεί τους συνδρομητές της να ενημερώσουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. http://www.in.gr/news/article.asp?ln...9&lngDtrID=252 Και συμπληρώνω: Γενικά μην καλείτε όποιον σας έχει πάρει τηλ. Αν σας θέλει πολύ ας ξαναπάρει |
30-10-08, 11:00 | #2 |
viva la κλαψα!
|
την προηγουμενη εβδομαδα ειχα μια κληση με αποκρυψη που μου ενισχυσε εντονα την πεποιθηση οτι αρχισε νεος κυκλος τηλεφωνικων φαρσων
Ενας τυπος με απιστευτη ραδιοφωνικη φωνη ντεμεκ εκανε λαθος , αλλου ηθελε να παρει και με την ευκαιρια ζητουσε το ονομα κτλ και εκανε κατι τετοια "ααααα που εχω παααρειι?παλι σε εσενα πηραααα ? δεν ειναι τυχαιιιιο , σε ποια περιοχη εχω παρεειιι? αθηνα ηθελααα " αυτο το αααα που γραφω ηταν βραχναδα + αισθησιακη φωνη ..... |
30-10-08, 12:05 | #3 | |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
Παράθεση:
|
|
30-10-08, 11:05 | #4 |
χοντρομαλάκας
|
pesmou oti eisai atrixi TELOC
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
30-10-08, 11:07 | #5 |
viva la κλαψα!
|
τριχα πυκνη , τριχα παχια , τριχα μπετονιά και μαυρη ΤΕΛΟC
|
30-10-08, 11:18 | #6 |
χοντρομαλάκας
|
fap fap fap
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
30-10-08, 11:57 | #7 |
I live my own script...
|
Ναι γενικά κι εγώ δέν καλώ πίσω στα άγνωστα νούμερα. Όποιος θέλει πολύ άς ξαναπάρει που λέει και η Αννέτα.
|
30-10-08, 12:06 | #8 |
viva la κλαψα!
|
βραδυ? 9 και η ωρα?
|
30-10-08, 12:13 | #10 |
viva la κλαψα!
|
Ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους
click to show 1-0 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|