|
[και ΕΠί Τά ΑΥΤά] Hot times ****ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙ' ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
25-08-06, 22:12 | #1 |
Κάνω υπομονή...
|
Στατιστικά και σεξ
- 33% των Βρετανών παίρνουν μαζί τους προφυλακτικό, όταν φεύγουν για διακοπές
- 61% των Αγγλίδων φαντασιώνονται άλλον άντρα ενώ κάνουν σεξ (25% φαντασιώνονται άλλη γυναίκα) - 75% των Ελληνίδων ομολογούν ότι δεν κάνουν σεξ, όταν έχουν ιδρώσει(έναντι 58% των ανδρών...Βρωμιάρηδες ) - 32,3% των Αμερικανών ότι οι γυναίκες αποτυγχάνουν στο στοματικό σεξ γιατί δε χρησιμοποιούν τα χέρια τους... - 1 στους 4 άνδρες και γυναίκες παγκοσμίως κατεβάζουν πορνό απ το Ιντερνετ. Οι γυναίκες θεωρούνται η ανερχόμενη δύναμη( Μπορώ να το επιβεβαιώσω...)! - 22% των ανδρών και των γυναικών είχαν εξωσυζυγική σχέση. Την πρώτη θέση κατέχουν οι Τούρκοι.:damnmate: - 20% των ανδρών και γυναικών παγκοσμίως έχουν συμμετάσχει σε σαδομαζοχιστικά :girlshit: παιχνίδια (με προτίμηση στα δεσίματα). - 70% των Ελλήνων δεν παίρνουν καμία προφύλαξη στο σεξ. - 57% των γυναικών παγκοσμίως έχουν φανταστεί ότι το κάνουν με το διευθυντή τους ή με ένα συνάδελφο στο γραφείο ή ... ή... ή.... - 80% των ανδρών παγκοσμίως ομολογούν ότι θέλουν μια μικρή βοήθεια απ τις φίλες τους όταν αυνανίζονται....Ευχαρίστως - 22% των γυναικών παγκοσμίως έχουν κάνει σεξ με 2 διαφορετικούς άνδρες το ίδιο 24ωρο, 15% με 2 διαφορετικούς άνδρες την ίδια νύχτα και 12% την ίδια στιγμή - 37% των Αμερικανίδων έχουν παέι στη δουλειά τους χωρίς εσώρουχα. Κι ένα μικρό ποσοστό των Ελληνίδων φορώντας τα ανάποδα - 31% των ψηλών ανδρών παγκοσμίως πιστεύουν ότι είναι περισσότερο προικισμένοι στο μέγεθος εξαιτίας του ύψους τους. - 500.000 Έλληνες έχουν πρόβλημα στύσης. - 73% των Ελληνίδων αισθάνονται λιγότερο σέξι όταν παίρνουν βάρος - 5% των γυναικών παγκοσμίως γελούν πριν και μετά το σεξ. Οι υπόλοιπες κατα τη διάρκεια |
26-08-06, 00:29 | #2 | |||||
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
Παράθεση:
αφού όταν γλυστράς είαι ωραία Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
26-08-06, 12:41 | #3 |
Περαστικός
|
Μου το έστειλε ο ΠΛΑΤΩΝ (αν δεν κάνω λάθος), απορώ που δεν το ανάρτησε αυτός.
------------------------------------------------------ Το 10% των γυναικών έχει κάνει σεξ με κάποιον άγνωστο (μα ούτε ονόματα βρε παιδί μου δεν αντάλλαξαν Το 20% των ανδρών έχει κάνει σεξ σε περίεργο μέρος. (δηλαδή Στο 36% των γυναικών αρέσει να κυκλοφορούν γυμνές. (που;;; που;; Στο 45% των γυναικών τους αρέσουν οι μελαχρινοί με γαλάζια μάτια. Το 70% των γυναικών προτιμά το σεξ το πρωί. Το 90% των γυναικών θα ήθελε να κάνει σεξ στο δάσος. Το 99% των γυναικών δεν έχει κάνει ποτέ σεξ στο γραφείο. Συμπέρασμα: Στατιστικά, έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνεις σεξ ένα πρωί με μία άγνωστη γυναίκα στο δάσος, από το να κάνεις σεξ στο γραφείο αργά το βράδυ. Ηθικό δίδαγμα: Μην κάθεστε μέχρι αργά στο γραφείο, δεν πρόκειται να σας συμβεί ποτέ κάτι καλό!
29-09-06, 00:21 | #5 |
wannabe
|
μόνο 1 στους 4 κατέβαζουν τσόντες???
εμ, no wonder που δεν κάνουμε άλλοι δουλειά εμείς οι 1 στους 4 κατεβάζουμε αρκετό για να καλύψουμε το κενό που αφήνουν οι άλλοι btw πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει με τα χέρια στο στοματικό, να βγει μια εγκύκλιος η κάτι
29-09-06, 00:24 | #6 |
Κάνω υπομονή...
|
Από ωραίο θέμα ξεκίνησες...Δίνεις το στίγμα για το ποιόν σου...
29-09-06, 23:35 | #7 | |
wannabe
|
Παράθεση:
όσο για το ποιόν μου, δες τους φίλους μου και το δίκο τους ποιόν εγώ είμαι απλό μαθιτούδι
01-10-06, 01:29 | #10 |
wannabe
|
δεν έχω σχέσεις με τον ένα που αναφέρεις
και μπροστά στο pr0n που περνάει από τα χέρια μου από παρεές που δεν ξέρετε ο MD θα έβγαζε τα μάτια του... εδώ μας έβγαλαν το όνομα σε ReAct και Pixelshow 2 time in a row... το hub με τις τσοντες
|