|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
18-11-08, 14:20 | #1 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
Αγριες συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και ακροδεξιούς στην Τσεχία
Δυνάμεις της αστυνομίας σε πόλη της βόρειας Τσεχίας συγκρούστηκαν με ακροδεξιούς διαδηλωτές που επιχειρούσαν να πλησιάσουν προάστιο όπου κατοικούν Ρομά.
Η πόλη Λίτβινοφ μετετράπη σε πεδίο μάχης με τους διαδηλωτές να εκσφενδονίζουν μολότοφ και πέτρες και την αστυνομία να απαντά με κλομπ και δακρυγόνα. Επτά διαδηλωτές και ισάριθμοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή, ενώ 15 άτομα συνελήφθησαν. Η βία ξέσπασε στη διάρκεια πορείας που διοργάνωνε το ακροδεξιό Εργατικό Κόμμα τη Δευτέρα, δημόσια αργία στη Δημοκρατία της Τσεχίας. Η αστυνομία είχε κινητοποιήσει 1.000 άνδρες, αναφέρει το BBC. Κατά τη διάρκεια της πορείας πολλοί διαδηλωτές αποσπάστηκαν από το κεντρικό σώμα και προσπάθησαν να κινηθούν προς προάστιο όπου κατοικούν Ρομά, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και να ξεσπάσουν οι ταραχές. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=959007 |
18-11-08, 14:27 | #3 |
viva la κλαψα!
|
η Τσεχια σοβαρη χώρα? λολ
|
20-11-08, 03:40 | #4 |
unidentified pig
|
Γιατι δεν ειναι?
|
20-11-08, 10:27 | #5 |
viva la κλαψα!
|
mpoyxaxa apo pote?
|
20-11-08, 11:50 | #7 |
unidentified pig
|
Πως λεμε ετσι αυθαιρετα οτι μια χωρα δεν ειναι σοβαρη? Εχουμε στοιχεια η απλα μας αρεσει να μειωνουμε τους αλλους για να νοιωθουμε τη δικη μας χωρα υπερανω?
|
20-11-08, 11:58 | #8 |
viva la κλαψα!
|
Δεν νιωθω υπερανω τη χωρα μου , Γλεπητουρακι , κρινω μια χωρα απο τους ανθρωπους της ... η χωρα δεν ειναι ο καθρεφτης των ανθρωπων που την κατοικουν? .....Επειδη στον τοπο μου φιλοξενουμε πολλους Τσεχους καθε καλοκαιρι χρονια τωρα , εχω μαθει πολλα πραγματα γι αυτους ...βλεπω πως κινουνται και πως λειτουργουν και με βαση αυτα που βλεπω κρινω ...
|
20-11-08, 12:05 | #9 |
unidentified pig
|
Κι εγω εζησα πολλα χρονια Ελλαδα και ειδα ολα τα στραβα της αλλα και τα καλα της..Επιλεγω να κραταω τα δευτερα...δεν ειναι δυνατον απο ενα τσουρμο τουριστες(?)
να κρινεται ολοκληρη χωρα... και οι Αγγλοι τουριστες στην Κυπρο κανουν τις απιστευτες μαλακιες...Η Βρεττανια ομως ειναι μια απο τις σοβαροτερες χωρες τις οποιες εχω επισκευθει... Α και συμφονω με τον Σοραβερ...οταν σε μια χωρα οι μπατσοι εχουν τ'αρχιδια να κυνηγανε το φασισταριο εγω μονο ρισπεκτ μπορω να πω... |
20-11-08, 12:11 | #10 |
viva la κλαψα!
|
εγω παλι δεν θεωρω σοβαρο εναν ανθρωπο που μπορει να λειτουργησει με σεβασμο απεναντι στους συνανθρωπους του και το φυσικο περιβαλλον , μονο κατω απο την πιεση της τιμωριας και των κανονισμων , τον θεωρο σοβαρο ομως οταν εχει πηγαιο αυτο το αισθημα και το εφαρμοζει συνεχεια τοσο στον τοπο του οσο και αλλου και σε οποιαδηποτε χρονικη στιγμη .
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|