|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Κοιλιά; Κοιλίτσα; Ή φέτες; | |||
Κοιλιά. | 2 | 12,50% | |
Κοιλίτσα. | 8 | 50,00% | |
Τσουρεκοφέτες. | 2 | 12,50% | |
Δέν με νοιάζει. Κοιτώ μόνο το πνεύμα. | 4 | 25,00% | |
ΔΞ/ΔΑ | 0 | 0% | |
Ψήφισαν: 16. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
02-05-08, 14:59 | #1 |
I live my own script...
|
Κοιλιά; Κοιλίτσα; Ή φέτες;
maRtina είπε...
"trexei o patokoilas sthn paralia me thn bermouda na tou exei pesei kato apo to koli... kai oi gomenes ton koitane , ama trexei kamia sthn paralia kai exei 2-3 ade kai 5 koila parapano ..."OUUUUUUU pou paei to Vodiiiii reeeee" Mou ti spaei ayto poli ase pou oi perissoteres giname komplexikes me to soma mas , min exoume koilia , min exoume kitaritida min to ena mi to allo , ai sixtir sto tetragono" Αδράζοντας την ευκαιρία λοιπόν ανοίγω αυτό το τοπικ ωστε να συνεχιστεί η συζήτηση εδώ. Κοιλιά; Κοιλίτσα; Ή φέτες; |
02-05-08, 15:05 | #2 |
I live my own script...
|
Δέν ξέρω ρέ παιδιά αλλα, πολλές κοπέλες λένε πως προτειμούν την κοιλίτσα κτλ κτλ, αλλα όλες όταν βλέπουν και τις αφήνω να αγγίζουν τις φέτες μου, τις βλέπω ανατριχιάζουν, νιώθουν ένα δέος. Μήπως τελικά είναι μουφα η προτίμηση τους στην κοιλίτσα??
|
02-05-08, 16:16 | #3 |
Κάνω υπομονή...
|
Δεν ξέρω. Δε με άφησες να δοκιμάσω
02-05-08, 15:13 | #4 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
εχω να καταγγείλω οτι για μία ακομα φορα η Δημοσκόπηση ειναι στημένη υπέρ των ευσωμων!
ντροπή! αίσχος!
02-05-08, 15:28 | #5 |
viva la κλαψα!
|
o fouskas me ta tsourekia sta mpratsa kai sto stomaxi einai ena aisxos , tous sixenomai aytous tous tipous , mpliaxxxxx kai forane kai magio slip sthn paralia mpliax mpliax 100000 fores
Protimo thn koilitsa |
02-05-08, 16:02 | #6 | |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
Παράθεση:
dld otan 8a r8w sthn kantina kai sou zhthsw na mou ftia3eis ena apaxo se psomaki sikalews gia na me ekdiki8eis 8a mou baleis ena diplo xot ntogk me extra magioneza kai kremudia? |
|
02-05-08, 16:06 | #7 |
I live my own script...
|
kai tha ftusei mesa.
|
02-05-08, 16:14 | #8 |
viva la κλαψα!
|
siga mi se doso brasto loukaniko re , soublaki kai panseta 8a se taiso diplo!
|
02-05-08, 17:20 | #9 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Είναι ωραίο να νιώθεις καλά με το σώμα σου και κατ'επέκταση να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου...
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι άντρες με κοιλίτσα γιατί βγάζουν την εικόνα ενός ατόμου χωρίς κόμπλεξ,καλοπερνάει άρα δεν είναι στερημένος,τα έχει βρει με τον εσωτερικό του κόσμο και δείχνει (εκτός από το πιο γεμάτος στα κιλά) πιο γεμάτος απ'τη ζωή...
09-05-08, 22:26 | #10 | |
Ο Αργός με την πάπια
|
Παράθεση:
|
|