|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
15-12-08, 10:49 | #1 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Μαθητές παρέδωσαν 100 χιλιάδες ευρώ που έπεσαν από ληστές
Στην Αστυνομία παρέδωσαν τρεις μαθητές πακέτο με 100 χιλιάδες ευρώ που έπεσε από ληστές και ήταν μέρος από τη λεία της ληστεία τους στην Αργυρούπολη.
Συγκεκριμένα, ένοπλη ληστεία σημειώθηκε την Παρασκευή σε χρηματαποστολή στην Αργυρούπολη. Το ύψος του ποσού που εκλάπη δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πιθανόν να ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, την ώρα που οι δράστες διέφευγαν, τούς έπεσε πακέτο με εκατό χιλιάδες ευρώ, το οποίο μάζεψαν τρεις ανήλικοι μαθητές παρακείμενου σχολείου. Ο ένας από αυτούς, ειδοποίησε τον πατέρα του, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία και τα χρήματα παρεδόθησαν. (πηγή: in.gr) http://www.in.gr/news/article.asp?ln...6&lngDtrID=244 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Tα καλά να τα λέμε! |
15-12-08, 10:52 | #2 |
viva la κλαψα!
|
Μπραβο?
την ιδια λαλακια ειχαμε κανει και εγω και ο αδερφος μου , οταν ειχαμε βρει τα λεφτα στο Θερμαικο λολ την θυμαστε την ιστορια? μας ειχανε δειξει και τα καναλια ..ο καημενος ο αδερφος μου τοτε περιμενε να τον ανταμειψουν για την καλη του πραξη .. πηρε τα @@ τους ...γλεντοκοπουσανε στο λιμενικο για κανα 3μηνο , με τα λεφτα που τους παραδωσαμε |
15-12-08, 10:53 | #3 |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
Σαν να το μετάνοιωσες λιγακι
|
15-12-08, 10:54 | #4 |
viva la κλαψα!
|
Ρε ειχα βγαλει την ανεμοβλογια απο το κακο μου
|
15-12-08, 12:15 | #5 |
Hakuna Matata
|
Mpravo sta paidia.
An kai itan trapezas (kai na ta kratousan den tha ypirxe provlima ).
15-12-08, 12:16 | #6 |
viva la κλαψα!
|
αυτο ακριβως ....
|
15-12-08, 12:25 | #8 |
viva la κλαψα!
|
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ , ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ |
15-12-08, 12:26 | #9 |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
Ναι, και να πας μετά να τα καταθέσεις και να σου πουνε "κυριε σοραβερ, αυτά ειναι απο την παρτίδα που κλάπηκε" να δω τι θα εκανες!
|
16-12-08, 03:45 | #10 | |
unidentified pig
|
Παράθεση:
Α και στα καζινο...
|
|