|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
27-01-09, 14:24 | #1 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Μία γυναίκα στην Καλιφόρνια γέννησε οκτάδυμα!!!!!!!
Μία γυναίκα στην Καλιφόρνια γέννησε οκτάδυμα, έξι αγόρια και δύο κορίτσια που όλα φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους, όπως ανακοίνωσε η ιατρική ομάδα που συμμετείχε στον τοκετό.
Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KCAL9 τα μωρά, η μητέρα των οποίων ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της, ζυγίζουν από... 820 έως 1.540 γραμμάρια. Γεννήθηκαν σε ένα νοσοκομείο του Μπελφλάουερ, 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του κέντρου του Λος Άντζελες. "Χαιρόμαστε πολύ που ανακοινώνουμε ότι τα οκτώ νεογέννητα βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση και πηγαίνουν αρκετά καλά", δήλωσε η γυναικολόγος-μαιευτήρας του νοσοκομείου, Κάρεν Μαπλς. Απέφυγε πάντως να μιλήσει για τις πιθανότητες επιβίωσης των μωρών, δηλώνοντας ότι "οι πρώτες 72 ώρες είναι πολύ κρίσιμες". Ο συνάδελφός της, Χάρολντ Χένρι, είπε ότι ο τοκετός, που έγινε με καισαρική τομή, εξελίχθηκε ομαλά. Η μητέρα ήταν ξύπνια καθ' όλη τη διάρκεια και μπόρεσε να δει τα παιδιά της. Όλα τους "έκλαψαν και αντιδρούσαν στα ερεθίσματα", πρόσθεσε. troktiko
28-01-09, 00:54 | #2 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Για την πιθανότητα επιβίωσης των γονέων μίλησαν? Εμένα θα μου ερχόταν ταμπλάς αν ήμουνα ο μπαμπάς κι ερχόταν η νοσοκόμα κι αντί να μου έλεγε "Συγχαρητήρια γίνατε μπαμπάς" μου έλεγε "Συγχαρητήρια γίνατε πολύτεκνος". 8 με τη μία? Ώσπου να ξεσκατίσεις το ένα θα χέζεται το άλλο, αν μου συγχρείτε την αθυροστομία. Και καλά, αν ήταν φέτα και έλεγε ο μπακάλης "8 μου βγήκαν, να τα αφήσω?" θα μπορούσε να έλεγε "Όχι, 6 θέλω μόνο". Ή αν ήταν κουτάβια θα πνίγανε μερικά και θα κρατάγανε όσα θέλουνε. Αλλά με τα παιδιά δεν σ' αφήνουν να κάνεις το ίδιο. Πρέπει να τα κρατήσεις όλα. Αλλά κι αυτή η μαμά, αφού ήταν ξύπνια, γιατί δεν είπε στο γιατρό "Φτάνουν αυτά γιατρέ μου, μη βγάζεις άλλα"?
|
29-01-09, 12:58 | #3 | |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Παράθεση:
|
|
28-01-09, 01:56 | #4 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
lol Περι
30-01-09, 10:56 | #5 |
viva la κλαψα!
|
αυτη αφαγε και τη Μελινα Μερκουρη ..."Ποσο θα θελα να ειχα και 1 και 2 και 3 και τεσσερα παιδιααααα"
|
30-01-09, 11:46 | #6 |
χοντρομαλάκας
|
kai eixe idi alla 6 paidia...oraia pragmata, elise to dimografiko tis xoras tis
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
13-02-09, 17:45 | #7 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
η κοιλιτσα της
τροκτικο
13-02-09, 19:07 | #8 |
Gourouni apo ratsa
|
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... είναι ανύπαντρη και άνεργη, και τα 8 παιδιά δεν έγιναν τυχαία, ήταν έμβρυα με εξωσωματική γονιμοποίηση που εμφυτεύτηκαν γιατί τα ήθελε (πολύ μαλάκας ο γιατρός που δέχτηκε να της βάλει τόσα). Οπότε τώρα έχει γίνει κόκκινο πανί και τη βρίζουν όλοι, διότι θα παίρνει λεφτά από το welfare για να τα μεγαλώσει. Το ότι έχει "ethnic"όνομα (Nadya Suleman ) δεν βοηθάει στις δημόσιες σχέσεις της. Αν ήταν ξανθειά με αγγλοσαξονικό όνομα δεν θα είχε τόσους εχθρούς.
|
13-02-09, 19:51 | #9 |
Anamella
|
Egw χωρίς να είμαι σίγουρη, βάζουν εναν αριθμό γονομοποιημένων ωαρίων και υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να ζήσε έστω και ένα απο αυτά. Γίνεται και υποβοήθηση με ορμόνες και άλλα φάρμακα άλλα και πάλι .. για το κόστος της ολης διαδικασίας δε ρισκάρεις να μην πετύχει. Το θέμα είναι πόσα της έβαλε! Κ αφού είχε ιστορικό .. γιατί δεν το έψαξε καλύτερα;
|
13-02-09, 21:53 | #10 |
Gourouni apo ratsa
|
Ε, ναι, αυτού του είδους τις ερωτήσεις κάνουν κάποιοι. Βέβαια υπάρχουν και οι άλλοι που στο "τι τα ήθελε κι άλλα παιδιά, άνεργη κι ανύπαντρη" απαντάνε "γιατί, μόνο οι πλούσιοι και παντρεμένοι επιτρέπεται να κάνουν παιδιά?" και το όλο θέμα πέφτει στα ανθρώπινα δικαιώματα των γονέων. Τα παιδιά και τα προβλήματα που τους δημιούργησε και θα δημιουργήσει η όλη ιστορία κανείς δεν τα σκέφτεται.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|