|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
02-10-08, 16:17 | #1 |
Φέριστος παράφρων
|
Ο Πλάτων στη Θεσσαλονίκη (καιρός ήτανε)
Ναι, κυρίες και κύριοι θα είμαι στη Θεσσαλονίκη αλλά δυστυχώς μόνο για δύο μέρες καθότι θα έρθω την Τετάρτη 8 του μηνός και θα φύγω την Παρασκευή στις 10.
Τί σημαίνει αυτό;;; Σημαίνει ότι, δεν ξέρω τι θα κάνετε τις άλλες μέρες, αλλά κανονίστε συνάντηση αν είναι εύκολο την Πέμπτη στις 9/10. Θα φύγω από την Αθήνα την Κυριακή στις 5 του μηνός (πηγαίνω στο Πολύκαστρο) άρα δεν θα έχω δυνατότητα πρόσβασης στο PC. Ό,τι κανονίσετε πάρτε με τηλέφωνο. Θα χαρώ πολύ να σας (ξανα)δώ. |
02-10-08, 16:18 | #2 |
viva la κλαψα!
|
Τελεια! εγω τηλεφωνο δεν νεχω , θα περιμενω να με ενημερωσετε οι rest !
|
02-10-08, 16:45 | #3 |
I live my own script...
|
ekleise
|
06-10-08, 12:23 | #4 |
I live my own script...
|
Φεστιβαλ τραγουδιου 2008
Οι διαγωνιστικές βραδιές του Φεστιβάλ Τραγουδιού 2008 θα πλαισιωθούν από δύο μεγάλες συναυλίες. Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου θα ακουστούν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Μίμη Πλέσσα, συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ , με διευθυντή ορχήστρας τον Ανδρέα Πυλαρινό. Μίμης Πλέσσας - "Εφ'όλης της ύλης": ένα αφιέρωμα στο οποίο συμμετέχουν οι ερμηνευτές: Γιάννης Κότσιρας, Ραλλία Χρηστίδου και Ζωίτσα Κουρούκλη. Μαζί τους οι λυράρηδες αδελφοί Τσαχουρίδη, ερμηνεύοντας το τραγούδι τους "Βυζαντινό" με συνοδεία τους μαγευτικούς ήχους της λύρας. Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, ο γνωστός τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα μας θυμίσει τους πιο σημαντικούς σταθμούς της 20χρονης διαδρομής του στο ελληνικό τραγούδι. "Είκοσι χρόνια, μια ανάσα", μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν οι: Βασίλης Καζούλης, Μπάμπης Στόκας, συγκρότημα "Κίτρινα Ποδήλατα" (Γιώργος & Αλέξανδρος Παντελιάς), Δημήτρης Σταρόβας και Αντώνης Μιτζέλος. Τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα συνοδεύουν η ηλεκτρική του μπάντα κι ένα κουαρτέτο εγχόρδων. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΠΑΟΚ -Πυλαία. Η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 21.30 και η τιμή εισιτηρίων στα 10 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στα σημεία προπώλησης που αναφέρονται παρακάτω. Άρα προτείνω 7 η ώρα καφεδάκι στο cosmos και κατα τις 9 να τραβηχτούμε για το φεστιβάλ. Ποιοί είστε μέσα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 06-10-08 στις 12:26. |
06-10-08, 16:16 | #5 |
viva la κλαψα!
|
εγω θα σας προλαβω στον καφε....για τη συναυλια δυσκολα εχω προπονηση .
|
07-10-08, 10:25 | #7 |
viva la κλαψα!
|
|
08-10-08, 10:54 | #9 |
viva la κλαψα!
|
Ωχουυυυ το!
|
09-10-08, 11:03 | #10 |
viva la κλαψα!
|
Συνενοηθήκατε με τον ανθρωπα σημερα?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|