|
[και ΕΠί Τά ΑΥΤά] Hot times ****ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙ' ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
16-01-07, 00:30 | #1 |
Φυσική Ξανθιά
|
Άντρες και Γυναίκες στο Σέξ
Οι 15 πιο μισητές από τους άντρες, γυναικείες ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ
- «Πιο βαθιά!» (Μωρή, έχω κι άλλο και στο κρύβω; ) - «Μη σταματάς», επιτακτικά..(Πόσο να αντέξω ο χριστιανός, άνθρωπος είμαι και εγώ, λύγισα) - «Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι' αυτό δεν το ξεδιπλώνω!) - «Aαχ, συνήλθα!» (Ωχ, θα αρχίσει να μιλάει πάλι!) - «Θέλω να σε ακούσω όταν τελειώσεις» (Μα, έχω τελειώσει ήδη, γλυκιά μου!) - «Όχι, όχι τίποτα.. Απλώς με το μαγιό φαινόταν μεγαλύτερο» (Ήταν που δεν είχα που να βάλω τα κοχύλια..) - Χαϊδευτικά τύπου : - «Γουγούτσο / τερατουλίνι/ τζουτζούκι» (Πόσο θα έπιανε αν την πούλαγα σε έναν άραβα; ) - «Δούλευέ το!» (θα μου κολλήσεις ένσημα όμως; ) - «Κάρφωσε με!» (Γαμώτο, ξέχασα να φέρω και το πριτσινοπίστολο!) - «Πρώτη φορά ένιωσα έτσι..»(Αν συνεχίσει να με δουλεύει, θα την χτυπήσω!) - «Τα' κάνες και με άλλες αυτά;» (Όχι βέβαια, για σένα τα φύλαγα!) - «Μ' ανατριχιάζεις» (Ξέχασα το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.) - «Ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι, Aάαχ, ναι, ναι, αάχ, ναι, ναιαιαι,..» (Να το πάρω το τζιπ μαύρο ή άσπρο; ) - «Τσούζει. Λες να' χω μύκητες;» (Τώρα έχω και εγώ..) - «Θέλω να βλέπω το πρόσωπο σου» (Πάλι δεν θα γυρίσει, γαμώτο) Οι 17 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ - «Πες μου, πες μου, πες μου..» (Σπάω το κεφάλι μου, ρε γαμώτο, αλλά τίποτα έξυπνο δεν μου' ρχεται.) - «Σ' αρέσει, μωρό μου, σ' αρέσει;» (Αν βάλεις γλώσσα μέσα και σταματήσεις να με αποσπάς, μπορεί και να αποφασίσω. ) - «Α, καλά το κάνεις!» (Μωρ' τι μας λες, μπράβο μου, τώρα μ' έφτιαξες! ) - «Τι σου κάνω;» (Ε, τι μου κάνεις, τίποτα στην πραγματικότητα, αλλά μην το κάνουμε και θέμα. ) - «Τι άντρας είμαι εγώ!» (Μαλ...ας. ) - «Πως με θες;» (Ψιλοαβανταζέ, 30 μοίρες απόκλιση δεξιά, μια μερίδα βιδωτό με μια ιδέα από πλαγιομετωπικό, στη συνέχεια θέλω να τελειώσεις εκτός δωματίου και θα πάρω άλλη μια φέτα με ρίγανη, ευχαριστώ.) - «Παρ' τα μωρή άρρωστη/πουτ...να/καρ..λα/ξεσκι...ένη/κατσίκα κλπ» (Να σου αστράψω μια, σε ποια νομίζεις ότι μιλάς; ) - «Θα σε σουβλίσω!» (Τι; Με απειλείς κιόλας; ) - «Σιγά, παιδάκι μου, θα με φας!» (Ναι, έχω ένα πεινασμένο πιράνχας ανάμεσα στα πόδια μου και είναι η ώρα ταΐσματος του. ) - «Αργκδμπιαααχ» (Εγώ φταίω που σου δίνω σημασία και προσπαθώ να βγάλω νόημα. ) - «Θα στον βάλω μέχρι τ' αυτιά!» (Α, ωραία, γιατί είχαν βουλώσει από τα κενά αέρος. ) - «Θα σου ξε..ίσω την μήτρα» (Θα σου κάνω μήνυση) - «Aαααχ, με καις μωράκι μου» (Το έχω από ώρα στον θερμοθάλαμο και τώρα το έβαλα στους 250.) - «Mη σταματάς, μη σταματάς, μη σταματάς!» (Ναι, τώρα το θυμήθηκες να αργήσεις που είμαι εγώ από πάνω η ξεγοφιασμένη. ) - «Ο φίφης μου έγινε πέτρα/σίδερο/γρανίτης/σχιστό-λιθος/σκυρόδεμα/πλάκα Καρύστου/Πεντελικό/μω-σαικό κλπ» (Ταφόπετρα έγινε, αλλά θα μείνει μεταξύ μας.) - «Νιώσε το λοστάρι μου!» (Α, εσύ τα' χεις παίξει τελείως, αυτό ήταν, ΦΕΥΓΩ!) - «Aααχ, έρχομαι» (Δεν θα με βρεις εδώ.) |
16-01-07, 00:43 | #2 |
I live my own script...
|
LOOOOOOOOOOOOOLLL τρελο γέλιο!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Πετυχημένο! Ειδικά το πρώτο με έβαλε μακροβούτι χαχαχαχα!
|
16-01-07, 16:48 | #3 |
χοντρομαλάκας
|
uber lol
Material Defender 1032
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
17-01-07, 03:08 | #4 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
xexexeexee.....
απίστευτα
19-01-07, 01:12 | #5 |
Hakuna Matata
|
Παλιό
|
19-01-07, 16:52 | #6 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
ε κ? δε μπορούμε να τα ξέρουμε όλα σ' αυτόν τον κόσμο
19-01-07, 17:21 | #7 |
Φυσική Ξανθιά
|
Όσο παλιό και να είναι κάκιστο πλασματάκι οι ατάκες ίδιες μένουν
|
19-01-07, 22:24 | #8 |
I live my own script...
|
Εγώ πάντως πρώτη φορά τα είδα
|
20-01-07, 03:24 | #10 |
χοντρομαλάκας
|
b00bz
Material Defender 1032
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|