|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
29-02-08, 16:36 | #1 |
Anamella
|
Tρόποι για να απορρίψεις ανεπιθύμητους άντρες
Tρόποι για να απορρίψεις ανεπιθύμητους άντρες
Αντρας: Κούκλα μου που ήσουν όλη τη ζωή μου;;; Γυναίκα: Κρυβόμουν από εσένα... Αντρας: Είμαι φωτογράφος. Ψάχνω για ένα πρόσωπο σαν και το δικό σου! Γυναίκα: Είμαι πλαστική χειρουργός. Ψάχνω για ένα πρόσωπο σαν και το δικό σου Αντρας: Καλησπέρα. Δεν είχαμε βγει ραντεβού μια φορά; Ή μήπως δύο; Γυναίκα: Μάλλον μία φορά. Δεν κάνω ποτέ το ίδιο λάθος δύο φορές Αντρας: Θα ήθελες να βρεθούμε αυτό το Σάββατο; Γυναίκα: Λυπάμαι. Θα έχω πονοκέφαλο αυτό το Σαββατοκύριακο Αντρας: Βλέποντας το πρόσωπό σου, πρέπει να γυρίζουν πολλά κεφάλια!! Γυναίκα: Και βλέποντας το δικό σου, πρέπει να γυρίζουν αρκετά στομάχια! Αντρας: Έλα, μην είσαι ντροπαλή, ζήτα μου να βγούμε! Γυναίκα: Βεβαίως, βγες έξω Αντρας: Πιστεύω ότι θα μπορούσα να σε κάνω πολύ ευτυχισμένη... Γυναίκα: Γιατί; Φεύγεις; Αντρας: Τι θα απαντούσες αν σου ζητούσα να με παντρευτείς; Γυναίκα: Τίποτα. Δεν μπορώ να μιλάω και να γελάω ταυτόχρονα. Αντρας: Μπορώ να έχω το ονοματάκι σου; Γυναίκα: Γιατί, δεν έχεις δικό σου; Αντρας: Θέλεις να πάμε να δούμε μια ταινία; Γυναίκα: Όχι, την έχω δει. Αντρας: Νομίζω ότι κάπου σε έχω ξαναδεί! Γυναίκα: Όντως. Γι' αυτό το λόγο δεν έχω ξαναπάει εκεί. Αντρας: Η θέση δίπλα σου είναι άδεια; Γυναίκα: Ναι, και θα είναι και η δικιά μου αν καθίσεις. Αντρας: Το κορμί σου είναι σαν ναός! Γυναίκα: Λυπάμαι, δεν έχω λειτουργία σήμερα. Αντρας: Αν μπορούσα να σε δω γυμνή, θα μπορούσα να πεθάνω ευτυχισμένος. Γυναίκα: Αν σε έβλεπα γυμνό, θα πέθαινα και εγώ.... από τα γέλια! |
29-02-08, 16:44 | #2 |
Η όμορφη
|
|
29-02-08, 23:52 | #4 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
τι κριμα να μην μου τις εχετε δειξει τις ατακες μια εβδομαδα πριν.........
29-02-08, 23:53 | #6 |
Anamella
|
Χθες μου ήρθε το mail ...
|
01-03-08, 02:44 | #7 |
υπόθετο
|
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!
01-03-08, 03:03 | #9 |
υπόθετο
|
01-03-08, 03:06 | #10 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Αφού ο Πανούλης τον έχει πεισει ότι ειναι ακαταμάχητος λέμεεε
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|