|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
17-03-08, 16:19 | #1 |
viva la κλαψα!
|
Νηστισιμες συνταγες
Ειχα σκοπο να κανω σαρακοστη , αλλα αυτη τη βδομαδα την εχασα παει .. λογω του Πασχα παντα θελω να κραταω νηστεια , εχετε καμια συνταγη να προτείνετε?
Δε θελω κλοπη πεηστ , αμα ειναι ετσι κανω και μονη μου , καμια καλη καμια παραδοσιακη εννοω αν ξερετε. Εγω ξερω μια με μπιφτεκια λαχανικων Υλικα: 1 βραστη πατατα λαδι (με το ματι) αλατι (με το ματι) πιπερι (ομοιως) 1 μικρη μπυρα 2 κουπες αλευρι λιγο ανι8ο 5 κρεμιδακια φρεσκα μιση κουπα αρακα καταψυγμενο και ενα καροτο ψιλοκομενο (οποιος θελει βαζει και καλαμποκι) τσιγαριζουμε τα κρεμιδακια , με τον ανιθο , το καροτο και τον αρακα σε ενα πιατο ανακατευουμε το αλευρι με τη μπυρα , μεχρι να γινει χυλος , ριχνουμε μεσα μετα τα τσιγαρισμενα υλικα , πεταμε και τη βραστη πατατα και τη λιωνουμε καλα , πλα8ουμε σε οτι σχημα θελουμε και τα βαζουμε στο φουρνο η στο τηγανι
Είμαι και γαμώ τα παιδια ! Τυχαίο; Δεν νομιζω !!!! click to show ...... Yet I know that the goal Is to keep me from falling" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maRtina : 17-03-08 στις 16:22. |
17-03-08, 16:21 | #2 |
ο γητευτής των σκύλων...
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
xmmmm.... karvouna..... garides (noumero 1 h 0 kata protimhsh) xtapodi, soupia... k mpoliko lemoni k ouzo.... afta...
17-03-08, 17:18 | #3 |
Η όμορφη
|
Δεν έχω καταλάβει τι θες... Τι μπορείς να τρως στην νηστεία (κάτι διαφορετικό) ή συνταγές γενικότερα για νηστίσιμα πράματα?
|
17-03-08, 17:23 | #4 |
viva la κλαψα!
|
nistisimes syntages 8elo, xero ti mporo na troo kai ti oxi , kai exo apofasisei apla na mi troo kreas , tyria galaktokomika troo kanonika
|
17-03-08, 17:28 | #5 |
I live my own script...
|
ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΓΙΑ.
Νηστισιμη version. Βλέπε ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ και απλά αντικαθιστάς: όπου κιμάς = σόγια. Το αποτέλεσμα θα συναρπάσει. |
18-03-08, 10:53 | #6 | |
viva la κλαψα!
|
Παράθεση:
Σογια εχω φαει στα μακ ντοναλντσ αλλα δε ξερω τι ειναι ... απο που την περνεις? και πως γινετε? ετοιμη ειναι? |
|
17-03-08, 17:47 | #7 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
μια μακαροναδα που μου αρεσει πολυ ειναι με κομμενα σε μικρά κυβακια λαχανικα, εγω συνηθως βαζω πιπεριες πολυχρωμες και ντοματα! τα τσιγαριζεις! λιγο πριν τα σβησεις, ριχνεις στο τηγανι μεσα φετα τρυμενη να λιωσει (ριξε και κανενα μεγαλυτερο κοματακι να μεινει ολοκληρο!) και ανακατεψε το με τα μακαρονια οσο ειναι ακομα ζεστο το ματι για να τραβηξει το μακαρονι τα υγρα!
Μπορει να γινει και με κολοκυθι - μελιτζανα -φετα, ή με οποινδηποτε συνδιασμο σου κατεβει στο μυαλο! καλη ορεξη!
18-03-08, 02:16 | #8 | |
Κάνω υπομονή...
|
Παράθεση:
18-03-08, 00:07 | #9 |
Gourounaros
|
N H S T I S H M A
click to show |
18-03-08, 02:54 | #10 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
πω ρε σαβρου νυχτιάτικο τι μας κάνεις...
|