|
04-01-08, 14:48 | #1 |
Φυσική Ξανθιά
|
Τρία απλά ερωτήματα
Έτσι για να περάσει λίγο η ώρα και να γελάσουμε.
Τρία απλά ερωτήματα για να ανακαλύψετε τις κρυφές σας επιθυμίες, τάσεις και ορμές που μπορεί να κρύβονται στο υποσυνείδητο σας.. Το «σ» που υπάρχει σε κάποιες απαντήσεις έχει σημασία, είναι συνδετικός κρίκος.. Εσείς τι κάνατε?? > Ποιο μήνα γεννήθηκες: > > Γενάρη----- -Έδωσα μπουνιά σ > > Φλεβάρη---- -Ερωτεύτηκα τρελά > > Μάρτη------- --Πυροβόλησα με δίκανο > > Απρίλη------- ----Έγλειψα > > Μάη--------- --Χόρεψα με > > Ιούνιο-------- --Έφτυσα > > Ιούλιο-------- ---Κατούρησα > > Αύγουστο------ -Πρόσφερα ένα μπουκέτο ροζ τριαντάφυλλα σ > > Σεπτέμβρη--- Έθαψα > > Οκτώβρη----- -Έκανα καμάκι σ > > Νοέμβρη---- Αγκάλιασα > > Δεκέμβρη---- Έριξα καντήλια σ > > Ποια μέρα (1 - 31) γεννήθηκες: > > 1- ------τη γάτα μου > > 2-------έναν μπαμπουίνο > > 3-------τον Καραμανλή > > 4-------έναν μπάτσο > > 5-------το computer μου > > 6-------τον εμετό που έκανα χθες > > 7-------το κινητό μου > > 8-------το γείτονα μου > > 9-------την κοπέλα του κολλητού μου / το αγόρι της κολλητής μου > > 10-------τον προϊστάμενο μου > > 11-------τη μάνα σου > > 12-------έναν παπά > > 13-------τον Παπανδρέου > > 14-------τις μελιτζάνες > > 15-------την κατσίκα > > 16-------έναν νίντζα > > 17-------την κατσαρόλα > > 18---- ---το ψυγείο > > 19------- το superman > > 20-------το Σβαρτζενέιγκερ > > 21-------το πιάτο μου > > 22-------το Ρουβά > > 23-------τη γκόμενα που μένει δίπλα > > 24-------το σκυλάκι της γειτόνισσας > > 25-------την κόρη του γειτονα > > 26-------τον αδερφό μου > > 27-------το αμάξι του φίλου μου > > 28-------έναν ταξιτζή > > 29-------έναν αράπη > > 30-------τη βουλή > > 31-------την τριανταφυλλιά στην αυλή > > Τι χρώμα μπλούζα φοράς: > > Άσπρη------- -γιατί έτσι τη βρίσκω! > > Μαύρη------- --γιατί έτσι μου ήρθε πάνω στην τρέλα μου! > > Ροζ-------- --γιατί είμαι υπερβολικά ανώριμη. > > Κόκκινη--------- - γιατί είχα γίνει πίτα από τα ξύδια.. > > Μπλε-------- --γιατί δεν ξύπνησα καλά σήμερα το πρωί.. > > Πράσινη------- --γιατί είμαι σεξουλιάρης/α και κάνω ότι γουστάρω > > Μωβ------ --γιατί απλά είμαι τέλειος/α.. > > Γκρι-------- --γιατί άκουγα φωνές που μου έλεγαν να το κάνω.. > > Κίτρινη-----γιατί μου είπε ο κολλητός μου ότι κωλώνω να το κάνω! > > Πορτοκαλί------ -γιατί οι γονείς μου νομίζουν ότι ούτως ή άλλως είμαι ηλίθιος. > > Καφέ------- -έτσι για να κάνω κάτι διαφορετικό.. > > Άλλο χρώμα------- --Γιατί είμαι νίντζα!! > > Δε φοράω μπλούζα-------- --γιατί μου είπαν πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης! ΕΓΩ:έκανα καμάκι στο ψυγείο γιατί απλά είμαι τέλεια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Piggy : 04-01-08 στις 21:15. |
04-01-08, 15:03 | #2 |
I live my own script...
|
Έριξα καντήλια σέναν ταξιτζή γιατί δεν ξύπνησα καλά σήμερα το πρωί..
|
04-01-08, 15:17 | #3 |
ο θείος Βρέφος
|
|
04-01-08, 15:11 | #4 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Κατούρησα τη γκόμενα που μένει δίπλα γιατί είχα γίνει πίτα από τα ξύδια..
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
04-01-08, 16:27 | #5 | |
χοντρομαλάκας
|
Παράθεση:
Αγκάλιασα τον Παπανδρέου γιατί έτσι μου ήρθε πάνω στην τρέλα μου! ρε τι είναι αυτά! αίσχος! αρκουδεηδες! χάθηκε να ήταν κανα γκομενάκι???
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
|
04-01-08, 15:23 | #6 |
Φυσική Ξανθιά
|
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σαν την ζαν νταρκ λοοοοοολ
|
04-01-08, 15:44 | #7 |
E.M.A.A.
|
Κατούρησα έναν ταξιτζή γιατί δεν ξύπνησα καλά σήμερα το πρωί..
04-01-08, 16:30 | #9 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Το γκομενάκι πάει...ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑ!!!
04-01-08, 17:13 | #10 |
Gourounaros
|
e8apsa thn mana sou giati eimai ypervolika anwrimh xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
|