|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
Παει και αυτος ο χρόνος !απο Δευτέρα 2010!...αντε κανα δυο χρονακια ακομα, προλαβένετε-δε προλαβενετε οσοι φοβαστε για το '12 και τον Νιbiru xaxaxaxaxxaxaxxa
Πολλές φορές όχι παντα - καλα το πολλες ειναι σχετικο ετσι? ειμαι 30 , αντε να το κανω καμια 10ρια χρονια τωρα -τι πολυ ειναι? ![]() Τελος παντων τα τελευταια χροναι τετοιες μερες καθομαι και σκεφτομαι τις στιγμες του χρονου που φευγει ...τι εκανα , τι καταφερα , τι δεν καταφερα , τι δεν εκανα και θα ηθελα να ειχα κανει ,αν πληγωσα , αν πληγωθηκα,αν ενθουσιαστηκα αν απογοητευτικα , αν απογοητευσα ,αν ευχαριστησα , αν δοκιμαστηκα αν δοκιμασα κτλ σε προσωπικο κυριως επιπεδο αλλα και σε επαγγελματικο. ΜαΡΕΣΕΙ να απομονώνομαι λιγες ωριστες , και να τα σκεφτομαι ολα αυτα . Μαρεσει να βλεπω τα λαθη μου ,μαρεσει να φερνω στο νου μου ευτυχισμενες στιγμες ....ειναι λιγο μελαγχολικο το ολο κλιμα και ομολογω λιγο επικινδυνο για μενα μιας και κανα δυο φορες μου γυρισε σε μελαγχολια και εφτασα στα ορια της καταθλιψης -οχι της σοβαρης , σε πιο Light μορφη, αλλα ενιωθα θυμαμαι πολυ χαλια. Τελος παντως(2η Φορα το λεω) και φετος θα κανω το ιδιο , θα τη δω πολυ Περιεργα -πολυ Τζακ Ντανιελσ Τενεσυ Ουισκι.-αν και πολυ σπανια πινω . και μετα θα το γυρισω σε αφροδη οινο , μιας και σαμπανια δεν εχω λολ Αυτο το χρονο παντως νομιζω πως ημουν περισσοτερο απληστη !απληστη και πλεονεκτρα! και απο τωρα ξερω πως αυτο θα το αλλαξω , Λιγα χρηματα παραπανω στις τσεπες μας δεν φερνουν την ευτυχια . Το χαμογελο ομως και η ανοιχτη καρδια τη φερνουν !και εχω ΤΟΣΑ παραδειγματα στη ζωή μου ως αποδειξη γι αυτο ! αχ παιδια θα μελαγχολισω το βλεπω ! Καλη Χρονια να εχουμε ! Θελω πολυ! θελω τοσο, να ηταν ολος ο κοσμος διαφορετικα ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
same shit different year
![]() sta tsakidiaaaaaaaaaaaaaaa
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Capten Nick
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
Περιοχή: Everywhere
|
![]()
εντάξει... κάθε χρόνο μαθαίνεις απο πολλά... δεν είναι ανάγκη να πέφτει ο καθένας σε κατάθλιψη βλέποντας τα αρνητικά πράγματα... Σκέψου πόσα θετικά πήρες
![]() θετική σκέψη και όλα τα άλλα έρχονται ![]() ![]()
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]()
einai ormoniko!
An h gunaika ftasei ta 30, einai etsi stis giortes! MeRtinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, den mas katalabainoun reeeeeeeeeeee! Xronia polla se ola ta kakopaida!
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Nαι ειδαμε κ τη γυναίκα στα 25, και στα 20, και στα 15 γμσ τα
![]() Καλη Χρονιά να έχουμε με ΥΓΕΙΑ!
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]()
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ! ![]()
![]() |
![]() |
Φέριστος παράφρων
![]() |
![]()
Δεν θα κόψουμε καμιά e-πίτα;
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anamella
![]() |
![]() ![]() Καλή χρονιά σε όλους!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gourouni apo ratsa
![]() Εγγραφή: 07-10-2006
Περιοχή: USA
|
![]()
Den hksera oti yparxoun gynaikes pou pernan ta 30... nomiza oti stamatan sta 29 gia kamia 20etia
![]() Kala nte mh barate! |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|