|
|||||||
| [ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|
viva la κλαψα!
![]() |
Παράθεση:
Και τι την περασες την Μιρνα ρε ? αλα Αντζελίνα Τζόλυ , να σε υιοθετήσει? |
|
|
|
|
|
|
|
|
ο γητευτής των σκύλων...
![]() Εγγραφή: 15-07-2007
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
ti k ti thes na allakseis? ta udravlika ap th stigmh p doulevoyn aprovlimatista, asta opws einai... koufwmata tha allakseis? oso gia to patwma uparxei k h lush gia ena eidos plastikou dapedou me 6e/m2 p dinei thn aisthish parke... afto evala sto spiti p molis anakainhsa... ntoulapia kouzinas? neroxutes? vrises? tha ta allakseis afta? kata t alla sumfwnw me to korwni m
pare mpolikes prosfores, kai na kalo einai na exeis se sunenohsh olous tous suntrexamenous k paratrexamenous gia thn apofugh kakhs douleias...
|
|
|
|
|
|
Bit my...
![]() |
Παράθεση:
ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε περιμένουμε |
|
|
|
|
|
|
|
||
|
Η όμορφη
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Μου αρέσει να περιμένω φίλους και να μαγειρεύω για αυτούς! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και μαγειρεύω και πολύ Το μόνο σίγουρο Φρικμαν είναι ότι δεν θα πεινάσεις Εχω μόνο μία ένσταση Φαντάζομαι όταν λες πρωινό εννοείς μετά τις 10, ναι? ![]()
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
I live my own script...
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
|
viva la κλαψα!
![]() |
της φιλοξενειας θα γινεται στο σπιτι σου Μιρνα
|
|
|
|
|
|
|
|
Η όμορφη
![]() |
Σας μιλάει ο αυτόματος τηλεφωνητής.
Αυτή τη στιγμή και για πολλές στιγμές θα απουσιάζουμε Αφήστε το μήνυμά σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο Πριιιιιιιιιιτς γκλουκ γκλουχ αγκού |
|
|
|
|
|
|
|
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
καλά-καλά να πάθεις!!!! Δεν σου αρεσε το "τσάμπα διαμονη στα Χανιά", και μας έκλασες??? πλέεεεερωνε τωρα τις Xαλκιδες!!! ![]() εεεεεετσι... με την αρμύρα!!!! Και με τα νερά 6 ωρες πάνω- 6 ωρες κάτω, που να μαζευει και χαλικάκια η αρμύρα
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I live my own script...
![]() |
Παράθεση:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bit my...
![]() |
Η κολόνα του σπιτιού μίλησε.
ΤΖΑΜΠΑ ΤΕΛΟΣ!!! (ακόμα να ξεκινήσετε;; |
|
|
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|