|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Η ώρα του stuff-
Παύλος Σιδηρόπουλος, Δήμητρα Γαλάνη Κίτρινο το σούρουπο η ώρα έξι και μισή πες μου κάτι μίλησε δεν αντέχω στη σιωπή κλείσε το παράθυρο, τρέμω και το σκέπασμα βαρύ τούτη η πόλη γίνηκε ανυπόφορη πληγή "Δες βραδιάζει, μη μιλάς μον' έλα λίγο πιο κοντά" Ξέρω πως ανάσκελα θα μας βρούνε ένα πρωί σέρνοντας στο βλέμμα μας κάποια σιωπηλή κραυγή άδειο θαν' το πρόσωπο κι η ματιά τους αδειανή με έναν αργό θάνατο να μας λειώνει το κορμί "Μη φοβάσαι σβήσ' το φως δεν υπάρχει που, πότε και πως" "Πριν τελειώσει η νύχτα αυτή πριν μας έβρει το πρωί" Πες μου αν μ' αγάπησες όσο ο ήλιος την αυγή όσο ο γκρίζος ουρανός κάποιας άνοιξης βροχή αν τον φόβο μου έβλεπες πίσω από κάθε μου φιλί πες μου αν μ' αγάπησες όσο η νύχτα την σιωπή ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φέριστος παράφρων
![]() |
![]()
HOW DEEP IS YOUR LOVE - Bee Gees
I know your eyes in the morning sun I feel you touch me in the pouring rain And the moment that you wander far from me I wanna feel you in my arms again And you come to me on a summer breeze Keep me warm in your love and then softly leave And it's me you need to show .... How deep is your love (how deep is your love) I really mean to learn 'Cause we're living in a world of fools Breaking us down When they all should let us be We belong to you and me I believe in you You know the door to my very soul You're the light in my deepest darkest hour You're my saviour when I fall And you may not think I care for you When you know down inside That I really do And it's me you need to show .... How deep is your love (how deep is your love) I really mean to learn 'Cause we're living in a world of fools Breaking us down When they all should let us be We belong to you and me… ![]() Το ‘‘How Deep Is Your Love’’ κυκλοφόρησε το 1977 και περιλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας ‘‘Saturday Night Fever’’ (Πυρετός το Σαββατόβραδο). Έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία και ανέβηκε στο Νο 1 των Η.Π.Α. ενώ έφτασε και στο Νο 3 της Μεγάλης Βρετανίας. 1. Οι Bee Gees έγραψαν αυτό το τραγούδι για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Yvonne Elliman. Ο Robert Stigwood, όμως, που έκανε την παραγωγή της ταινίας ‘‘Πυρετός το Σαββατόβραδο’’, επέμενε να ερμηνεύσουν οι ίδιοι οι Bee Gees αυτό το τραγούδι για τις ανάγκες του soundtrack. Η Elliman τραγούδησε τελικά το ‘‘If I Can’t Have You’’ το οποίο κι αυτό γράφτηκε από τους Bee Gees, συμπεριλήφθηκε στο soundtrack και γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία φτάνοντας και στο Νο 1 των Η.Π.Α. 2. Με το ‘‘How Deep Is Your Love’’ οι Bee Gees κέρδισαν το 1977 το βραβείο Grammy στην κατηγορία ‘‘Καλύτερη Pop ερμηνεία από συγκρότημα’’. 3. Το τραγούδι γνώρισε τεράστια επιτυχία στις Η.Π.Α. Ανέβηκε στο Νο 1 στις 24 Δεκεμβρίου του 1977 και έμεινε στο Top 10 για 17 ολόκληρες εβδομάδες το οποίο ήταν ρεκόρ για εκείνη την εποχή. 4. Το ‘‘How Deep Is Your Love’’ βρίσκεται στο Νο 366 των 500 καλύτερων τραγουδιών όλων των εποχών όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Rolling Stone’’. Μαζί με το ‘‘Stayin’ Alive’’ είναι τα δύο τραγούδια των Bee Gees που βρίσκονται στη συγκεκριμένη λίστα. 5. Το τραγούδι γνώρισε διάφορες εκτελέσεις μεταξύ των οποίων και από το αγγλικό συγκρότημα των Take That, το 1996. Μάλιστα, ανέβηκαν στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας. Ήταν το τελευταίο single του συγκροτήματος πριν διαλυθεί. 6. Το 2006 το ‘‘How Deep Is Your Love’’ ήταν από τα τραγούδια που ερμήνευαν οι Red Hot Chili Peppers στις συναυλίες τους. ![]() Ο Maurice Gibb, τραγουδιστής, μπασίστας και δημιουργός πολλών επιτυχιών των Bee Gees, πέθανε ξαφνικά σαν σήμερα στις 12 Ιανουαρίου του 2003 σε ηλικία μόλις 54 ετών, εξαιτίας ενός στριμμένου εντέρου που προκάλεσε καρδιακό επεισόδιο. Από το 1969 έως το 1973 ήταν παντρεμένος με τη γνωστή Σκοτσέζα τραγουδίστρια Lulu. Κατόπιν, με τη δεύτερη σύζυγό του, απέκτησε δύο παιδιά, τον Adam και τη Samantha. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Δεληβοριάς Φοίβος - Θέλω να σε ξεπεράσω
Θέλω να σ' αγγίξω κι είσαι πάλι μακριά Γράφω μόνο δυο λέξεις κι είναι πάλι πολλά Μα τι φταίει αυτός ο κόμπος που δεν λύνεται Θέλω να σε ξεπεράσω μα δεν γίνεται Θέλω να ξεχάσω μα δεν βρίσκω κρασί Να θολώσω να φύγεις απ' τα μάτια μου εσύ Και τι φταίει και το νεράκι που δεν πίνεται Θέλω να σε ξεπεράσω μα δεν γίνεται Θέλω να περάσω απ' την άλλη πλευρά Στο σκοτάδι που φέγγεις να σου βάλω φωτιά Και δεν φταίει αυτό το σπίρτο που δεν σβήνεται Θέλω να σε ξεπεράσω μα δεν γίνεται... Material Defender 1032
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
E.M.A.A.
![]() |
![]()
Στίχοι: Τάσος Βουγιατζής
Μουσική: Σόλων Αποστολάκης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Με ρωτάς τι μου συμβαίνει από που ν' αρχίσω να στο κρύψω δε με παίρνει πρέπει να σ' αφήσω. Παίρνω πια το δρόμο μου καίω τ' όνειρό μου φεύγω για να βρω τον εαυτό μου Έτσι, γιατί περίεργα την είδα έτσι, γιατί βαρέθηκα τα ίδια έτσι, γιατί γουστάρω να'μαι μόνος είμαι πιο καλύτερα δε το μετανιώνω θα 'μαι για τη πάρτη μου και μόνο Δεν υπάρχουν εξηγήσεις δεν υπάρχουν λόγια πρέπει να το συνηθίσεις πως θα ζούμε χώρια Μάζεψα τα πράγματά μου κάθε τι δικό μου φεύγω για να βρω τον εαυτό μου Έτσι, γιατί περίεργα την είδα έτσι, γιατί βαρέθηκα τα ίδια έτσι, γιατί γουστάρω να'μαι μόνος είμαι πιο καλύτερα δε το μετανιώνω θα 'μαι για την πάρτη μου και μόνο Απο τα τραγούδια που με εκφράζουν σχεδόν στο 100% ...
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης
Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Δεν ξέρω μάτια μου τι θα πει αγάπη, όλοι μια λέξη λένε κι είν αρκετή. Μαζί σου έμαθα να ψάχνω αυτό το κάτι που κάνει δυο κορμιά να αντέχουνε μαζί. Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω, έλα να πάμε απ'την αγάπη πιο πάνω. Χέρια ψηλά δως μου να ανέβω. Σ'ένα θεό,σε σένα τώρα πιστεύω. Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω, έλα να πάμε απ'την αγάπη πιο πάνω. Χέρια ψηλά κι είμαι μαζί σου, έτσι κερδίζω στη ζωή τη ζωή σου. Όλος ο κόσμος γύρω λέει σ'αγαπάω όμως για μας δε φτάνει μόνο ένα φιλί. Μαζί σου έμαθα τα ρήματα να σπάω, δες πόσα σ'αγαπώ φωνάζει η σιωπή. Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω, έλα να πάμε απ'την αγάπη πιο πάνω. Χέρια ψηλά δως μου να ανέβω. Σ'ένα θεό,σε σένα τώρα πιστεύω. Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω, έλα να πάμε απ'την αγάπη πιο πάνω. Χέρια ψηλά κι είμαι μαζί σου, έτσι κερδίζω στη ζωή τη ζωή σου. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης
Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Δεν πηγαίνει παρακάτω η καρδιά Δεν πηγαίνει βήμα η μέρα Εγώ έζησα μαζί σου τη χαρά Και έχω μείνει στον αέρα Έχω μείνει, έχω μείνει στον αέρα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά; Ποιά; Τις εικόνες μου τις μοίραζα στα δυό Μια για μένα, μια για σένα Πως ζητάς τον κόσμο μόνος να κοιτώ Όλα μοιάζουνε σπασμένα Όλα μοιά- όλα μοιάζουνε σπασμένα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα Έχω μείνει, έχω μείνει στον αέρα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
Teardrops - Παπαρίζου
In my mind Running down Like a river Will you When your gone Even if I know You were with her Promises you gave But took back Its my addiction Love you never gave Is my affection Promises you gave Are all I have in mind Way I come The door that claims my soul Rivers Drying out The sun’ll never shine Without a reason Make me understand No matter how I try You’ll still be with her Promises you gave But took back Its my addiction Love you never gave Is my affection Promises you gave Are all I have in mind Way I come The door that claims my soul Never Gonna Feel Never Gonna Heel Always gonna run Always try to hide Never Gonna Feel Never Gonna Heel Always gonna run Always try to hide Promises you gave But took back Its my addiction Love you never gave Is my affection Promises you gave Are all I have in mind Way I come The door that claims my soul |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
H παράγκα του Θωμά-Παύλος Σιδηρόπουλος
Να ’μαστε στα ίδια μονοπάτια Να ’μαστε στην ίδια γειτονιά Να ’μαστε και στα χρυσά παλάτια Α! και στη παράγκα του Θωμά Να ’μαστε στα ίδια τα λημέρια Να ’μαστε αν γίνονταν παντού Να ’μαστε του κόσμου τα ξεφτέρια Πλούσιοι από γεννησιμιού Να ’μαστε, τι να ’μαστε κανένας δεν το ξέρει Μωρό μου είσαι τα θαύματα που μου ’χουνε προσφέρει Άναφτο κουκλίτσα μου και μην ακούς κανέναν άναφτο, άναφτο κι έλα προς τα μένα Να ’μαστε μαστούύυυυρια όλη νύχτα ![]() Ξέροντας εμείς το μυστικό Κι όπου θες τα δίχτυα σου άντε ρίχτα να λιποθυμήσεις το χωριό Να ’μαστε τι να ’μαστε... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|