|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
BERLIN
TAKE MY BREATH AWAY (G. Moroder / T. Whitlock) Watching every motion In my foolish lover's game On this endless ocean Finally lovers know no shame Turning and returning To some secret place inside Watching in slow motion As you turn around and say Take my breath away Watching I keep waiting Still anticipating love Never hesitating To became the fated ones Through the hourglass I saw you In time you slipped away, When the mirror crashed I called you And turned to hear you say If only for today I am unafraid Take My Breath Away Watching every motion In this foolish lover's game Haunted by the notion Somewhere there's a love in flames Turning and returning To some secret place inside Watching in slow motion As you turn around and say |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Εγώ δεν είμαι ποιητής είμαι στιχάκι είμαι στιχάκι της στιγμής πάνω σε τοίχο φυλακής και σε παγκάκι Με τραγουδάνε οι τρελοί και οι αλήτες καταραμένη είμαι φυλή με μιαν εξόριστη ψυχή σ' άλλους πλανήτες Εγώ δεν είμαι ποιητής είμ' ο λυγμός του είμαι ένας δείπνος μυστικός δίπλα ο Ιούδας κλαίει σκυφτός κι είμ' αδερφός του |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Piggy : 04-10-06 στις 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Κόρε. Ύδρο. - ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΡΩΤΕΣ
Όχι πια έρωτες Δε σ’ αγαπάω πια και δεν ξυπνάω μέσα στον ύπνο μου για σένα Όχι πια έρωτες Δεν ανυπομονώ πια να σε δω και δίπλα σου να κοιμηθώ Όχι πια δάκρυα Δε ζηλεύω πια και δε θολώνω τα γυαλιά μου πια για σένα Όχι πια θάνατοι, όχι πια διάβασμα με ηρεμιστικά, όχι πια ύπνοι με τηλέφωνα ανοιχτά Όχι πια πρόστυχα μηνύματα Όχι πια γέλια και παιχνίδια όταν είμαστε μαζί Όχι πια μέλισσες το βράδυ, όχι γατάκια το πρωί Όχι πια έρωτες Δεν ξαναλέω πια πως συνέχεια σε σκέφτομαι, δεν ξαναλέω πια πως σ’ αγαπώ Όχι πια έρωτες, γιατί εσύ το ζήτησες και δεν μπορώ παρά να το δεχτώ Όχι πια όνειρα Όχι πια όνειρα πως κάποτε θα ζήσουμε μαζί Εσύ δεν είσαι πια εδώ κι εγώ ποτέ δε θά ’μαι εκεί ... Material Defender 1032
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]()
Δε μ' αρέσουν τα τραγούδια
Στίχοι: Μάνος Ξυδούς Μουσική: Μάνος Ξυδούς Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου Δε μ' αρέσουν τα τραγούδια όταν λένε σ' αγαπώ δε μ' αρέσουνε εκείνοι που γελάνε με σκοπό δε μ' αρέσουνε οι φίλοι που με ανακρίνουνε να δικάσουν την ψυχή μου και να φύγουνε. Δε μ' αρέσουν οι γυναίκες που παρθένες ντύνονται και ανάβουν άλλα φώτα που ποτέ δεν σβήνουνε δε μ' αρέσουνε οι άντρες σαν και μένανε που όλο λένε πως θα φύγουν κι όλο μένουνε. Κολλημένος στα ίδια τα λάθη και να σέρνομαι να ζητάω βοήθεια απ' τη λάσπη και ν' ανασταίνομαι. Δε μ' αρέσουν τα τραγούδια όταν λένε σ' αγαπώ οι προφήτες που προβλέπουν τον αόρατο εχθρό δεν μ' αρέσουν τα κεφάλια τα αγύριστα που ακροατήρια θέλουν για κηρύγματα. Κολλημένος στα ίδια τα λάθη και να σέρνομαι να ζητάω βοήθεια απ' τη λάσπη και ν' ανασταίνομαι. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]()
Έλληνας
Στίχοι: Τζίμης Πανούσης Μουσική: Τζίμης Πανούσης Πρώτη εκτέλεση: Τζίμης Πανούσης Κάνω βουτιές σε βόθρους με εικόνες φουσκώνω τα βυζιά μου με ορμόνες Θέλω να γινω σαν Αμερικάνος, μ'αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος Έλληνας νεοέλληνας Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά και ψηλωσε η κοντούλα λεμονιά. Στα Σάλωνα δε σφάζουνε αρνιά δεν πάει το παπάκι στην Πόταμιά. Κι η παπαλάμπραινα γυμνή χαιδέυει δώρο συσκευή σ'ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο Πουλάκι ξένο πουλί χαμένο μου τρώει τα σπλάχνα δεν βγάζω άχνα. Καιω τα δέντρα χτίζω μαιζονέτες θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες Σ'ένα μικρό γραφείο σαν αγρίμι Παιζω ατέλειωτο βουβό ταξίμι Έλληνας νεοέλληνας Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά και ψηλωσε η κοντούλα λεμονιά. Στα Σάλωνα δεν σφάζουνε αρνιά δεν πάει το παπάκι στην Πόταμιά. Κι η Παπαλάμπραινα γυμνή χαϊδέυει δώρο συσκευή σ'ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο Πουλάκι ξένο πουλί χαμένο μου τρώει τα σπλάχνα δεν βγάζω άχνα. Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα Μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. Πανω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει Έλληνας νεοέλληνας Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά και ψηλωσε η κοντούλα λεμονιά. Στα Σάλωνα δεν σφάζουνε αρνιά δεν πάει το παπάκι στην Πόταμιά. Κι η Παπαλάμπραινα γυμνή χαϊδέυει δώρο συσκευή σ'ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο Πουλάκι ξένο πουλί χαμένο μου τρώει τα σπλάχνα δεν βγάζω άχνα. Σου-τιέν! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Τρύπες - Γιορτή
Τα λόγια μου είναι μια γλυκιά προσευχή Κουρνιάζουν έξω απ' το κλεισμένο σου παράθυρο Κι αν τ' άφηνες θ' ανοίγαν μια ρωγμή Απ' το μικρό κελί σου ως το άπειρο Μα εσύ σωπαίνεις και θρηνείς σαν το κατάδικο Πάνω απ' τη στάχτη που σκεπάζει τον παράδεισο Πάνω απ' τη στάχτη... Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει, σε ότι σου τρώει τη ψυχή Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί Είν' η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή Ζήσε μαζί μου στον αέρα, στη φωτιά, στη βροχή Μας περιμένουν άδειες μέρες, ραγισμένοι ουρανοί Είν' η αγάπη ένα ταξίδι από πληγή σε πληγή Τα λόγια μου είναι μια ανέλπιδη ευχή Σβησμένα φώτα μέσα στο άχαρο δωμάτιο Κι αν τ' άφηνες θα καίγαν τη σιωπή Και θα διαλύαν το κρυμμένο σου παράπονο Μα εσύ σωπαίνεις και θρηνείς σαν το κατάδικο Πάνω απ' τη στάχτη που σκεπάζει τον παράδεισο Πάνω απ' τη στάχτη Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει, σε ότι σου τρώει τη ψυχή Υπάρχει ακόμα, υπάρχει κάτι που δεν έχει χαθεί Είν' η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή ... Material Defender 1032
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη md1032 : 06-10-06 στις 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Πυξ Λαξ - Όλο μ' αφήνεις να σ' αφήσω
Αγάπης φως της γης ταξίδια μαύρα παράξενα παιχνίδια. Στο φως του ήλιου θα ακουμπήσω το καλοκαίρι να μυρίσω. Μ' άσπρο πανί θα ταξιδέψω μικρό κορίτσι θα σε κλέψω Όσο αγαπάω μένω πίσω κι όλο μ' αφήνεις να σ' αφήσω. Αγάπης φως της γης ταξίδια μαύρα παράξενα παιχνίδια Στο φως του ήλιου θα ακουμπήσω το καλοκαίρι να μυρίσω. Μ' άσπρο πανί θα ταξιδέψω μικρό κορίτσι θα σε κλέψω Όσο αγαπάω μένω πίσω κι όλο μ' αφήνεις να σ' αφήσω να σ' αφήσω, να σ' αφήσω. ... Material Defender 1032
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ναύς των ονείρων
![]() Εγγραφή: 12-06-2006
Περιοχή: Βόλος
|
![]()
Πηγαίνω μόνος Πλιάτσικας Φίλιππος
Μουσική/Στίχοι: Πλιάτσικας Φίλιππος Πού με πηγαίνει αυτό το φως Αλήθεια που με πάει Μοιάζει να φεύγει προς τα εμπρός Μα όλο πίσω γυρνάει Δρόμοι από χώμα και ουρανό Και θάλασσας αλμύρα Πόσες γιατρέψατε πληγές Πόσα για μένα πήρα Ήταν να φύγουμε μαζί Όμως πηγαίνω μόνος Ήταν ν' ανοίξουμε πανιά Μα δε μας πήρε ο χρόνος Ήταν να φύγουμε μαζί Όμως πηγαίνω μόνος Μόνος παλεύω τον καιρό Κι όπου με βγάλει ο δρόμος Πετάει και τρέχει βιαστικό Κι αυτό το καλοκαίρι Έρχεται προς το μέρος μας Κάνει πως δε μας ξέρει Που μας πηγαίνει αυτό το φως Αλήθεια που μας πάει Μοιάζει να φεύγει προς τα εμπρός Μα όλο πίσω γυρνάει Ήταν να φύγουμε μαζί Όμως πηγαίνω μόνος Ήταν ν' ανοίξουμε πανιά Μα δε μας πήρε ο χρόνος Ήταν να φύγουμε μαζί Όμως πηγαίνω μόνος Ταξίδι στον ωκεανό Και όπου με βγάλει ο δρόμος
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Mέντορα
![]() ![]() ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|