|
[και ΕΠί Τά ΑΥΤά] Hot times ****ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙ' ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
18-12-10, 13:27 | #1 |
Φέριστος παράφρων
|
Amber Rose
Η Amber Rose γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1983 και είναι Αμερικανίδα μοντέλο, γνωστή και από τη σχέση της με τον μουσικό Kanye West με τον οποίο χώρισε φέτος. Φωτογραφίες της έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα περιοδικά όπως τα Smooth, Gotham, Vibe, Planting Seeds, In Tandem, Elle, Complex κ.α. Η Amber Rose γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια (την αμερικάνικη, όχι τη Νέα Φιλαδέλφεια). Όταν μεγάλωσε δούλεψε σε ένα στριπτιζάδικο στη Νέα Υόρκη όπου γνώρισε τον Kanye West (ωραίο μέρος για γνωριμία..., ό,τι πρέπει για να βρεις τη γυναίκα των ονείρων σου). Το 2009 ποζάρισε για διαφημίσεις του Louis Vuitton και την ίδια χρονιά ξεκίνησε και το λανσάρισμα δικών της προϊόντων. Επίσης έκανε και κάποια περάσματα σε reality shows καθώς και σε video clip, μεταξύ των οποίων τα "What Them Girls Like" (Ludacris), "Vacation" (Young Jeezy), "God in Me" (Mary Mary), "Massive Attack" (Nicki Minaj) και "You Be Killin Em" (Fabolous). Της αρέσουνε οι διασκεδαστικοί τύποι και μισοί αυτούς που παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά. Η ζωή, λέει, είναι πολύ μικρή για να είσαι συνέχεια τσιτωμένος. Γι' αυτό της αρέσει να τα βλέπει όλα χαραλά και να το παίζει χαζούλα. Σκέφτεται το σεξ δύο με τρεις φορές την ημέρα και κυρίως όταν βλέπει τον Μπάρακ Ομπάμα στην τηλεόραση, καθότι τον θεωρεί ως τον πιο σέξι άνδρα του πλανήτη Η ίδια όμως εκμυστηρεύεται ότι το καλύτερο σεξ είναι αυτό που κάνει με τον εαυτό της |
18-12-10, 14:19 | #3 |
Φέριστος παράφρων
|
Ήτανε λογοπαίγνιο με τον ''Χαραλά" (το γνωστό υποδηματοποιείο).
|
18-12-10, 21:09 | #5 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
H Λατρεια δεν εχει μπει ακομα να δει το θεμα?
click to show |
19-12-10, 02:17 | #6 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
πφφφφφφφφφφ
τα λογια περιττά.... άγιες μέρες έρχονται Κωστή..... click to show click to show
19-12-10, 09:35 | #7 |
Φέριστος παράφρων
|
Πέσατε να με φάτε βρε... Το πολύ κρασί, το ξενύχτι και η κούραση έχουν αυτά τα αποτελέσματα. Κι ενώ θα μπορούσα να κάνω edit, τα άφησα όπως είναι κι εσείς αντί να το εκτιμήσετε βρήκατε ευκαιρία να μου την πείτε
Αχάριστοι! Αλλά και πάλι δεν κάνω edit που να λυσσάξετε! Η ώρα είναι 08:35 και κοιμήθηκα στις 04:00. Ετοιμάζομαι για τα επόμενα λάθη. Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι είναι δάκτυλος του συντάκτη της ΕΡΤ. Βρίσκεται σε κάποιο σκοτεινό δωμάτιο και ανάμεσα σε κεριά και αναθυμιάσεις καπνού κάνει βουντού εις βάρος μου. Είμαι δε πεπεισμένος ότι ο περίφημος Δαίμων του πληκτρολογίου είναι αυτός. Μπου χα χα. |
19-12-10, 12:01 | #9 |
Φέριστος παράφρων
|
Πάντως, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι διαβάζετε και το κείμενο. Εγώ νόμιζα ότι όλοι βλέπουν τις φωτογραφίες και who gives a damn shit για το κείμενο!
Μπράβο, μπράβο |
19-12-10, 14:09 | #10 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Χωρις το κειμενο δεν εχει πλακα!
|