![]() |
![]() |
Περαστικός
![]() |
![]()
Ο Μπους ξεκινά περιοδεία στην
> Αμερικάνικη επαρχία και σε κάποιο χωριό, το αυτοκίνητό του σκοτώνει μια > κότα > > - Μην στεναχωριέσαι, λέει στον οδηγό > του. Θα πάω εγώ να καθαρίσω με τον ιδιοκτήτη της και σε λίγο επιστρέφω... > > Μετά από 10λεπτά βγαίνει καταματωμένος, με σκισμένα ρούχα από το > αγροτόσπιτο, μπαίνει στο αυτοκίνητο και σχολιάζει εκνευρισμένος: > > - Μα τι χωριάτες που είναι αυτοί! Τόση φασαρία για μια κότα και δεν > σηκώνανε και κουβέντα! Με σμπαραλιάσανε στο ξύλο οι αγροίκοι. Πάμε να > φύγουμε από δω. > Σε κάποια άλλη πόλη, το αυτοκίνητο πατάει ένα γουρούνι και το σκοτώνει. Ο > Μπούς τρομοκρατημένος λέει στον οδηγό του. > > - Να πάς εσύ τώρα, να τους πληρώσεις όσα θέλουν και να φύγουμε γρήγορα. > > Πράγματι ο οδηγός πηγαίνει, περνά 1 ώρα, περνάνε 2 ώρες και κάποια στιγμή > βγαίνει ο οδηγός, αγκαλιά με τους κατοίκους, σιγοτραγουδώντας, γεμάτος > δώρα και μέσα στην καλή χαρά. > > - Τι έγινε; ρωτάει ο Μπους. Πως > το κατάφερες αυτό και δεν θύμωσαν; > > - Δεν ξέρω πρόεδρε. Εγώ μπήκα στο σπίτι και τους είπα με σοβαρό ύφος: > > "Καλημέρα σας! Είμαι ο οδηγός του προέδρου Μπους. Το γουρούνι είναι > νεκρό"!! !!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9 (0 μέλη και 9 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|