|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1
![]() |
Gourounaros
![]() Εγγραφή: 03-09-2009
Περιοχή: αθήνα, αιγάλεω
Μηνύματα: 317
|
![]()
.1 κιλό γαύρους
.1/2 φλυτζάνι λάδι .1 λεμόνι .ρίγανη .αλάτι, πιπέρι -Αφαιρείτε τα κεφάλια απο τους γαύρους -Τα πλένετε καλά και τα στραγγίζετε -Βάζετε τα ψάρια σε ένα ταψάκι -Αλατοπιπερώνετε -Προσθέτετε τη ρίγανη, τον χυμό του λεμονιού και το λάδι -Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|