|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]()
Παρασκευή πρωί. Ο Freeman ξυπνάει. Η σημερινή μέρα έχει κάτι το διαφορετικό. Άδεια απο την δουλειά και ταξίδι. Σήμερα αναχωρούμε για την Αθήνα. Σκοπός του ταξιδιού; Να παραστούμε στον γάμο των παιδιών Έυης και Κωνσταντίνου, του πολύ καλού φίλου πρόην CHE και νύν ΠΛΑΤΩΝ.
11:00. Φουλάρω το αυτοκίνητο και πάω στο συνεργείο. Αλλάζω τακάκια γιατί τα προηγούενα σφυρίζαμε και μου την έδωσε στα νεύρα. Κάνω και ένα εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου. 13:00 Μιλάω με Αετονείλ. Εγώ η Φωτεινή και η Πίγκυ είμαστε στο αυτοκίνητο. Δίνουμε target στίγμα την διεύθυνση του Αετού στο gps και σε λίγα λεπτά βρισκόμαστε εκεί! Φορτώνουμε τα πράγματα του αετού και χαιρετιώμαστε με τον ίδιο ![]() Φριμαν: Όχι ρε φούστη μου! Έχει πολύ κίνηση μαμώ! Πίγκυ: Φρίμαν βούλωστο, ταξίδι πάμε να είσαι θετικός! ![]() Αετονέιλ: Στρίψε απο εδώ! Ξέρω δρόμο καβάντζα! Μόνο οι ταξιτζήδες τον ξέρουν! Με δύο επιδέξιους ελιγμούς έχουμε παρακάμψει την κίνηση και είμαστε στον δρόμο για Νότο! Το ταξίδι ξεκίνησε!!! ![]() Με στάσεις και διαλείμματα το ταξίδι διήρκεσε κοντά 9 ώρες!! Καλή φάση! ![]() ΑΘΗΝΑ 21:00 Ναί λοιπόν! Είμαστε εδώ! Με την βοήθεια του gps βρήκαμε το hotel τακα τακα. Πήραμε τα δωμάτιά μας και χτυπάμε τηλέφωνο σε Πλάτων και Σοραβερ. Πιγκυ: Έλα ρε! Φτάσαμε! ![]() Σοραβερ: ![]() Το χρυσό μου! Απο την ανησυχία και την αγωνια, μάτι δέν έκλεισε! ![]() ![]() Φριμαν: Έλα Πλάτων! Φτάσαμε! Πεινάμε και λέμε να φάμε τίποτα! Πλάτων: Οκ! Φάτε κάτι και θα σας βρώ να πάμε για μπυρίτσα. 21:30 Ψάχνουμε απο δω, Ψάχνουμε απο εκεί για καμιά ταβέρνα με ρετσίνες... μάταια. πουθενά ρετσίνες! Αετονειλ: Μαλακία. Είναι δυνατόν; Τελικά την πέσαμε για σουβλάκια ή καλαμάκια anyway όπως θέλετε πείτε τα, και έρχεται και ο Πλάτων. Την επομενη! Πρωί προς μεσημέρι. Υποδοχή του κακού παιδιού. Ξεποδαριάζεται για 2km και έπειτα φτάνει στο hotel. ![]() ![]() ![]() ![]() Μοναστηράκι. Πήγαμε όλοι μαζί. Βρεθήκαμε και με τα υπόλοιπα παιδιά και περάσαε ένα όμορφο μεσημέρι στην δροσιά. Guest επίσκεψη του Egw στην παρεούλα ![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|