10-08-07, 11:57 | #1 |
Φυσική Ξανθιά
|
Μικρές αγγελίες...
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ πτυχιούχος, με πολυετή φροντιστηριακή πείρα, μεταπτυχιακές σπουδές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, παραδίδει καθημερινά γύρο με πίτα, στο σουβλατζίδικο ''Η Ωραία Ρούμελη'', τυλιγμένο στο πτυχίο του. Το κρεμμύδι χρεώνεται χωριστά.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με 21 υπουργούς, ελαφρώς μεταχειρισμένη, αρίστης κατάστασης, μοντέλο του '81, ζάντες αλουμινίου, φτιαγμένη από σοσιαλιστές με μεράκι και γούστο. ΑΞΕΣΟΥΑΡ : Θεόδωρος ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 45αρα, παραμελημένη, ατυχήσασα και μη ικανοποιήσασα, ζητά απόλαυση από πραγματικό άντρα. Βάζω τον φούρνο, βάζεις το κεφαλάκι; Μπορείς να με λες Πάμελα. ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ έως 21 ετών, γραμματικές γνώσεις Δημοτικού (λίγη ορθογραφία) εμφανίσιμες, δραστήριες, πηδηχταρούλες, για νυχτερινή εργασία σε μπαρ της Λιβαδειάς. Ευχάριστο περιβάλλον, όχι κωλάδικο. Τηλεφωνήσατε κύριον Βαγγέλα ΖΗΤΕΙΤΑΙ μπάρμαν γυναίκα. 35χρονος, ευκατάστατος, με βελούδινο σώμα, άτριχος από την φύση του, ζητά εσένα τον τριχωτό, δυναμικό, ενεργητικό και άνεργο. Προϋπηρεσία κωλομπαρά, στο Πεδίο του Άρεως, θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν. ΖΗΤΩ να μου χαρίσουν έγχρωμες τηλεοράσεις, στερεοφωνικά συγκροτήματα, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες, μηχανές, αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, κότερα, καταθέσεις στο εξωτερικό. ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ μου ζητώ για γνωριμία γάμου, έστω και κακομούτσουνη, μέχρι 75 ετών, το πολύ 148 κιλά, ευαίσθητη και καλοσυνάτη κοπέλα. Προίκα δική της. Πανωσέντονα δικά μας. ΖΗΤΩ λάδια μαγειρικής μεταχειρισμένα, βαμβακέλαια, σπορέλαια, σογιέλαια, μουρνέλαια... κ.λ.π. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ πωλείται όπως είναι επιπλωμένη, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένη, μαζί με κατοίκους. Μικρή προκαταβολή, πολλές άτοκες δόσεις. ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΔΩΡΕΑΝ. Τηλεφωνήσατε κον Παπαντωνίου. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κρασί χύμα. ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ αυτοκίνητα; Γιατί να σας εξαπατήσουν κάπου αλλού; Ελάτε πρώτα σε εμάς. ΘΕΛΕΤΕ να αδυνατίσετε; Τρώτε ότι θέλετε, αλλά, προς Θεού, ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ! ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ και το κέφι μου θα κάνω και θα φάω κι έναν λούτσο παραπάνω. ΠΩΛΕΙΤΑΙ σκύλος. Τρώει τα πάντα, ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά. ΠΩΛΕΙΤΑΙ γραφείο αντίκα, κατάλληλο για κυρία με χοντρά πόδια και μεγάλα συρτάρια. ΠΩΛΕΙΤΑΙ μηχανάκι με δύο ρόδες, τρίκυκλο. ΠΩΛΕΙΤΑΙ πωλήτρια. ΚΟΥΚΛΑ φουσκωτή, τριών οπών, μπαταρίας και ρεύματος, ψάχνει για αληθινό άντρα να την φουσκώσει. Τρόμπα ποδηλάτου. ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ, επιθυμώ αξιόλογη ερμαφρόδιτη δεσποινίδα, που να έχει δουλέψει σε οικοδομή. Άντρες αποκλείονται. ΕΙΜΑΙ η χρυσοχέρα Δέσποινα. Ζυμάρι πιάνω και κολόνα της ΔΕΗ γίνεται. Θα σε κάνω να λιώσεις. ΑΝΤΡΑΣ, ειλικρινής, παίρνει τα πάντα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|